Hjem / Anleggsmaskiner / Gravemaskin / Beltegraver / Beltegraver ZX225USRLC-7
Hitachi Beltegraver ZX225USLC-7

Beltegraver ZX225USRLC-7 – Med fokus på arbeidsforhold, komfort og totaløkonomi

Gravedybde: 6 610 mm
Maskinvekt: 24 800 – 25 800 kg
Motoreffekt: 128,4 kW / 174,6 hk
Rekkevidde: 10 110 mm
Skuffestørrelse: 1 200 liter

Hovedhensikten med å utvikle den nye 24-tonns beltegraveren ZX225USRLC-7 (korthekk) var ifølge Hitachi å gi maskinføreren best mulig arbeidsforhold og komfort, og samtidig optimere totaløkonomi for eieren. Etter å ha sett og prøvd maskinene er Nasta sin oppfatning klar: «MISSION COMPLETED». Hitachi sin beltegraver ZX225USRLC-7 er en av de siste maskinene som introduseres i -7 serien, med Steg V motor.

Økt fortjeneste

Den nydesignede 24-tonnern reduserer drivstofforbruket med opptil 11 % sammenlignet med forrige modell. Det nye TRIAS III systemet sikrer maksimal ytelse i hver eneste applikasjon.

Allsidighet er også et stikkord. En rekke finesser og spesifikasjoner gjør at ZX225USLC-7 og ZX225USRLC-7 oppfyller kravene til nesten enhver arbeidssituasjon. En har valgmuligheter som to-delt bom, langt understell (LC), eller smalt understell (LCN). Dette muliggjør en optimal stabilitet på maskinen og enkle transportalternativer. Hitachi ZX225US-7 har en klasseledende, ultra-korthekk som måler 1,680 mm. Dessuten kommer maskinen med valgfritt skjær. Skifte av frontutstyr går som en lek ved at maskinføreren raskt og enkelt kan endre via innstillinger på monitoren. Det gjør at samme maskin kan arbeide med flere deler av et prosjekt, en allsidighet som bidrar til god lønnsomhet.

Føl forskjellen

Maskinførere får et tilnærmet perfekt arbeidsmiljø i den nye maskinen. Førerhuset er meget romslig og støynivået fra 23-tonnern er blant de laveste i klassen. Det er i tillegg 16 % mindre vibrasjon enn forrige serie. Førerhuset har dessuten en 15 cm bredere døråpning og betydelig økt benplass for bedre førerkomfort.

Spaker og konsoller er synkronisert med setet, som gjør at maskinfører er mindre sliten etter en lang arbeidsdag.

«De nye modellene fra Hitachi gir førerne en fantastisk arbeidsplass, og de første tilbakemeldingene har vært overveldende. Måten Hitachi har løst utfordringene med støy og vibrasjon, og samtidig sørget for god plass i hytta, vil gi oss enda flere fornøyde Hitachikunder»

Sier konsernkundeansvarlig Nils Arve Norendal

Beltegraver ZX225USRLC-7 – Enkel betjening

Den nye ergonomiske utformingen av konsoller og brytere, samt praktisk tilgang til kontrollpanel, er med på å skape et helt nytt inntrykk for dem som opererer maskinene. Maskinføreren kan navigere raskt i menyen gjennom den nye 8 “LCD-skjerm med en multifunksjonell bryter. En ny høyoppløselig skjerm med antirefleks gjør det også enklere å se innholdet på skjermen. Kombinasjonen av god og oversiktlig meny, som samtidig er lett å navigere i, har vært etterlengtet.

Fokus på sikkerhet

Hitachi har prioritert utsikten over arbeidsplassen. Aerial Angle kamerasystem gir et enestående 270-graders fugleperspektiv, og maskinførere kan nå velge mellom seks ulike alternativer for sikt rundt maskinen. LED arbeidslys og vindusviskere som dekker et stort område er også faktorer som sørger for at maskinførere vil jobbe sikkert og trygt, også under krevende forhold. En designendring på de nye ZX225US-7 og ZX225USR-7 har også gjort at sikten forover også er forbedret. Vindusrammen mellom øvre og nedre frontrute er flyttet og sikten til venstre er forbedret ved at stolpeplasseringen er endret.

Mindre ståtid på maskinen

Hitachi beltegraver ZX225USRLC-7er konstruert for å vare, og testes grundig i Japan før transport til Norge. Slitesterke komponenter benyttes overalt på maskinene, inkludert et understell med ytterligere økt holdbarhet.

Designendringer letter vedlikehold og rengjøring av maskinene. For eksempel har det utvidede radiator dekselet plass til et større batteri, og gir enkel tilgang til radiator og luftfilter.

Entusiastisk salgsavdeling hos Nasta

«Som maskinselger i Nasta blir det nå ekstra moro. Visst har Hitachi graverne et rykte for å holde høy kvalitet og god driftssikkerhet. Men den nye serien er noe helt spesielt, og vi har virkelig fått det lille ekstra…», påpeker konsernkundeansvarlig Nils Arve Norendal. «De nye modellene fra Hitachi gir førerne en fantastisk arbeidsplass, og de første tilbakemeldingene har vært overveldende. Måten Hitachi har løst utfordringene med støy og vibrasjon, og samtidig sørget for god plass i hytta, vil gi oss enda flere fornøyde Hitachikunder», avslutter Norendal, som snart runder 30-år som anleggsmaskinselger i Nasta.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search