Hjem / Anleggsmaskiner / Gravemaskin / Minigraver / Minigraver ZX19-5
Minigraver ZX19-5

Minigraver ZX19-5 – Perfekt for trange plasser.

Maskinvekt: 1 920 kg
Motoreffekt: 10,6 kW / 14,4 hk
Skuffestørrelse: 90 liter

Minigraveren ZX19-5 fra Hitachi er en allsidig og sterk minigraver – perfekt for små og trange arbeidsplasser. Førerhuset har et firkantet design med en bred døråpning. Fokuset har vært å videreutvikle et mer komfortabelt førermiljø, samt øke sikkerhet og utsikt fra førerhytta. Layouten på resten av interiøret og kontrollpanelet er utviklet for å gi maskinen bedre effektivitet.  Dersom du skal tilbringe mesteparten av dagen i førerhuset på Hitachi minigravemaskin, kan du stole på at du får arbeide på en komfortabel måte. ZX19-5 er konstruert med fokus på maskinførere, og en rekke nye funksjoner i førerhuset bidrar til at de føler seg mindre sliten ved arbeidsdagens slutt.

Det fremre vinduet åpnes lett og komfortabelt, med mer plass mellom deg og glasset. Lengden og bredden på gulvplassen i førerhuset er utvidet, som gir mer plass til beina. En varmeluftventil er nå plassert under setet for økt komfort. Førerhuset er også designet med en koppholder, for enkel tilgang til forfriskninger mens du arbeider.

I tillegg er stikke og bom redesignet for å få optimal effektivitet på jobbområdet. Et nytt design og vern på skjæret har forbedret slitestyrken til minigraveren.

Den samme modellen er også tilgjengelig som korthekk; ZX19U-5. Brosjyren for denne versjonen kan du laste ned her.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search