Hjem / Anleggsmaskiner / Gravemaskin / Minigraver / Minigraver ZX19-6
Hitachi zx19-6

Minigraver ZX19-6 – Perfekt for trange plasser.

Maskinvekt: 1 980 kg
Motoreffekt: 11,5 kW / 15,6 hk
Skuffestørrelse: 90 liter

Nye ZX19-6 er designet med fokus på brukervennlighet og kan tilby god ytelse, stabilitet, komfort og enkelt vedlikehold. Det store kvadratiske førerhuset er utformet for å forene hensynet til komfort og sikkerhet med effektivitet og produktivitet. Den er ideell for grøftegraving, grunnarbeid, landskapsarbeid og innendørs rive- og byggearbeid.

ZX19-6 – utstyrt med en ny motor som overholder Euro 5-utslippskravene – vil bli presentert av Hitachi Construction Machinery (Europe) og Nasta på Bauma. Modellen er svært effektiv ved arbeid på trange steder takket være liten front og minimal svingradius. Man har oppnådd dette ved å plassere bomsylinderen på toppen av bommen, noe som beskytter den mot skader.

I tillegg er hydraulikkslangen til fronttilbehøret plassert inne i bommen på ZX19-6. Dette gir ekstra beskyttelse for slangen, som hindrer at den kommer i kontakt med materialer eller avfall på området. Andre egenskaper som forbedrer slitestyrken, er et blad i svært sterkt stål og et stort sylindervern.

Eksepsjonell komfort
Det store førerhuset har svært god beinplass og forbedret sikt hele veien rundt, med optimal komfort og sikkerhet som resultat. Det store høyre vinduet kan skyves bakover for å gjøre det lettere å se bakken nedenfor, og frontruten kan åpnes enkelt, med større avstand mellom føreren og glasset. ZX19-6 har nye LED-lys – to på førerhuset og ett på bommen – mer energieffektive og med lengre levetid enn halogenlys.

Større døråpning har gjort det enklere å stige inn i og gå ut av førerhuset. Kontrollene er enkle å nå frem til, inkludert den store LCD-skjermen som viser alle viktige tekniske data på en oversiktlig måte. Den sammenleggbare kjørepedalen er enda en brukervennlig funksjon, som kan brukes i stedet for en håndspak for å gjøre betjeningen raskere. Den vanlige multifunksjonsspaken (AFL) er nyttig i forbindelse med diverse tilbehør, for eksempel en hydraulisk pigghammer. Den har en analog bryter for ekstra rør og muliggjør manøvrering med rykkfrie bevegelser og meget god kontroll. Også sikkerheten er ivaretatt, med et valgfritt tyverisikringssystem som krever åpning med en firesifret kode før motoren kan startes.

Enkle å vedlikeholde
ZAXIS 19 har flere praktiske funksjoner som gjør at rutinemessig vedlikehold og rengjøring går raskt og enkelt unna. Dekslene på den nye minigraveren – inkludert dekselet til radiatoren, motoren og drivstofftanken – er utformet slik at de gir enklere tilgang.Åpningen på drivstofftanken er flyttet for å gi bedre tilgang, og har også en holder for lokket og en stor sil. Motordekselet åpnes med en vertikal skyvebevegelse, noe som er perfekt på trange steder. Radiatordekselet åpnes bredt med ett trykk, slik at rengjøring og batterikontroll går raskt og enkelt. Av sikkerhetshensyn er hovedstrømbryter nå blitt standardutstyr.Deler som må inspiseres daglig, herunder filtre og oljemåler, er plassert sammen bak deksler med enkel tilgang. Andre deler, som lydpotte, pilotfilter, pumper og drivstofftank, er også plassert slik at de er enkle å nå. Radiatoren og oljekjøleren er plassert ved siden av hverandre for å lette rengjøringen. Seigo Yamamoto, Product Manager for Mini & Compact Products hos HCME, sier: «De nye Zaxis‑6-minigraverne er designet med vekt på brukervennlighet, så vi mener at de er ideelt egnet for maskinutleie. ZX19-6 blir et uvurderlig tilskudd til enhver maskinpark takket være høy produktivitet, utmerket drivstofføkonomi, stor allsidighet, god stabilitet og brukervennlig betjening. Eierne kan stole på at maskinen gjør jobben til rett tid og uten ekstrautgifter, og førerne kan glede seg over et førsteklasses arbeidsmiljø.»

Fordeler
Overlegen komfort takket være stort førerhus
Brukervennlig, med komfortabel betjening
Enkel å transportere
Meget enkel å vedlikeholde

Kundeerfaring:

Fredrik Vinsrygg startet sitt rørleggerfirma i 2004. Han drev Vinsrygg VVS AS alene frem til 2006 da han hadde sin første innleide, den første ansatte kom i 2010.

«Her bruker vi den for eksempel til å supplere de som holder på å pigge opp gulvet etter en stor vannlekkasje. Har hadde gulvet hevet seg hele 50 cm flere steder, så da blir det litt graving da».

Fredrik Vinsrygg, Vinsrygg VVS AS

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search