Hjem / Anleggsmaskiner / Gravemaskin / Minigraver / Minigraver ZX26U-6
zx26u-6

Minigraver ZAXIS 26U-6 – Gjøre drømmene dine til virkelighet.

Maskinvekt: 2 720 kg
Motoreffekt: 15.6 kW / 21.2 hk
Skuffestørrelse: 150 liter

Den brukervennlige ZX26U-6 tilbyr høy ytelse, stabilitet og komfort og er enkel å vedlikeholde. Denne Zaxis‑6-modellen pluss to ekstra skuffer lar seg enkelt transportere mellom arbeidsplassene på en tilhenger som tar 3,5 tonn. Den er ideell for arbeid på steder med begrenset plass og egner seg godt for grøftegraving, grunnarbeid, landskapsarbeid og innendørs rive- og byggearbeid.

ZX26U-6 – utstyrt med en ny motor som overholder Euro 5-utslippskravene – vil bli presentert av Hitachi Construction Machinery (Europe) og Nasta på Bauma. Takket være et effektivt hydraulikksystem kan den tilby høy produktivitet og god drivstofføkonomi. I likhet med forrige Zaxis-modell har den en rask arbeidssyklus og stor arbeidskapasitet.

Eksepsjonell komfort
Førerkomforten var en viktig faktor i utformingen av førerhuset. Det er lett å komme inn i takket være stigtrinnet, og det har et bredt, justerbart sete med fjæring og glidefunksjon, omgitt av brukervennlige kontroller som er lette å nå. Front, bomutsving, kjøring og blad betjenes med hydrauliske styrespaker.
I likhet med tidligere Zaxis-modeller har ZX26U-6 lavt støynivå. Sikten til arbeidsplassen forbedres av den store frontruten og et nytt sladrespeil som kan leveres som ekstrautstyr. Maskinen er utstyrt med nye LED-lys – ett på førerhuset og ett på bommen. Disse er energieffektive og har lengre levetid enn halogenlys.
Den valgfrie multifunksjonsspaken (AFL) er nyttig i forbindelse med diverse tilbehør, for eksempel en hydraulisk pigghammer. Den har en proporsjonalbryter for ekstra rør og muliggjør manøvrering med rykkfrie og kontrollerte bevegelser.

Enkel å vedlikeholde
Praktiske vedlikeholdsfunksjoner er en integrert del av den brukervennlige designen til den nye ZX26U-6. Motor- og radiatordekselet gir enkel tilgang, og bedre plass rundt åpningen til drivstofftanken gjør det enklere å fylle drivstoff.Det er også lett å holde ren – eksempelvis gjør åpningene i doserbladet at det ikke bygges opp så mye skitt, og at den er enklere å fjerne. Batteriet er plassert på samme side som radiatoren for å forenkle vedlikeholdet, og av sikkerhetshensyn er hovedstrømbryter nå blitt standardutstyr. Seigo Yamamoto, Product Manager for Mini & Compact Products hos HCME, sier: «De nye Zaxis‑6-minigraverne er designet med vekt på brukervennlighet, så vi mener at de er ideelt egnet for dem som bruker en slik maskin for første gang, for eksempel i forbindelse med maskinutleie. «ZX26U-6 blir et uvurderlig tilskudd til enhver maskinpark takket være den høye ytelsen og en allsidighet som gjør at den kan brukes på mange ulike arbeidsplasser og med ulike typer utstyr.»

Fordeler
Overlegen komfort takket være stort førerhus
Brukervennlig betjening

Kundeerfaring:

Etter en allsidig yrkeskarriere som blant annet sveiser på skipsverft og anleggsdykker, driver Atle Myrene nå med det han liker best – nemlig graving.

«Jeg trives enormt godt i bransjen. Mine siste 30 år har jeg kjørt gravemaskin og det trives jeg med. Hvis man gruer seg til å gå på jobb – så er det ikke gøy lenger. Men det går heldigvis alltid an å skifte til noe annet. Men nå blir jeg i graveren ja».

Maskinfører og daglig leder, Atle Myrene

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search