Hjem / Anleggsmaskiner / Gravemaskin / Minigraver / Minigraver ZX55U-6
zx55u-6

Minigraver ZAXIS 55U-6 – Høy produktivitet og reduserte driftskostnader.

Maskinvekt: 5 370 kg
Motoreffekt: 27,1 kW / 36,3 hk
Skuffestørrelse: 280 liter

Minigraver ZX55U-6 fra Hitachi tilbyr høy ytelse, stabilitet og komfort og er enkel å vedlikeholde. Den nye Zaxis‑6-gravemaskinen kan brukes med et stort utvalg tilbehør og er ideell for utleie, grøftegraving, grunnarbeid, landskapsarbeid og innendørs rive- og byggearbeid. Den har Euro 5-kompatibel motor og DPF-etterbehandlingsenhet for å redusere utslippene.

Minigraver ZX55U-6 er utstyrt med EGR for å redusere NOx-utslippene og med DPF for å redusere partikkelutslippene. Common rail-systemet bidrar til optimal motordrift, noe som ikke bare reduserer utslippene, men også gir bedre drivstofføkonomi og lavere driftskostnader. Også ECO-modus, automatisk tomgang og isokron motorstyring bidrar betydelig reduksjon av drivstofforbruket.

Eksepsjonell komfort
Førerkomfort var en viktig faktor da Zaxis‑6-serien av minigravere ble designet. Det ROPS-kompatible førerhuset til ZX55U-6 er romslig, slik det også var på Zaxis-5-modellene. Det er lett å komme inn i takket være stigtrinnet, og det har et bredt, justerbart sete med fjæring og glidefunksjon, omgitt av brukervennlige kontroller som er lette å nå. Front, bomutsving, kjøring og blad betjenes med hydrauliske styrespaker. ZX55U-6 er utstyrt med nye LED-lys – to på førerhuset og ett på bommen. Disse er energieffektive, og har lengre levetid enn halogenlys. En solskjerm (ekstrautstyr) på frontruten gir bedre sikt i sterkt sollys. Bladet er 90 mm lengre enn på forrige modell. Avstanden mellom enden på skuffen og bladet er nå kortere, noe som betyr at mer materiale kan samles, og at det blir mindre igjen som føreren må fjerne manuelt. Den valgfrie multifunksjonsspaken (AFL) er nyttig i forbindelse med diverse tilbehør, for eksempel en hydraulisk pigghammer. Den har en proporsjonalbryter for ekstra rør og muliggjør manøvrering med rykkfrie bevegelser og meget god kontroll. En AFL nummer to for ytterligere rør er tilgjengelig som fabrikkmontert ekstrautstyr.

Enkel å vedlikeholde
Enkelt vedlikehold er en integrert del av den brukervennlige designen til ZX55U-6. Motor- og radiatordekselet er utformet med tanke på enkel tilgang. Mer plass rundt åpningen til drivstofftanken gjør det enklere å fylle drivstoff på minigraveren. Det er også enklere å rengjøre understellet, takket være den skittavvisende beltekonstruksjonen som gjør det enkelt å fjerne gjørme og sand. Åpningene i doserbladet gjør at det ikke bygges opp så mye skitt, og skitten er enklere å fjerne. Batteriet er plassert på samme side som radiatoren for å gi enkel tilgang. For å gjøre vedlikeholdet tryggere og enklere er hovedstrømbryter nå blitt standardutstyr. Hitachis minigravere er kjent for sin slitestyrke, og funksjoner som fôringer med høy ytelse i fronten, boksinndelt blad med stiv ramme, D-profilramme og bomsylindervern sørger for høy produktivitet og oppetid. Seigo Yamamoto, Product Manager for Mini & Compact Products hos HCME, sier: «ZX55U-6 er blant de mindre maskinene fra Hitachi, men den er likevel kraftig, rask og energieffektiv. DPF-etterbehandlingsenheten reduserer skadelige utslipp og gir føreren et sunnere arbeidsmiljø. Vi har designet minigraverne i Hitachis Zaxis-6-serie med et ønske om å overgå forventningene til eiere og førere rundt om i Europa, og vi tror vi vil lykkes i dette.»

Fordeler
Mindre utslipp med DPF-etterbehandlingsenhet
Høy produktivitet og reduserte driftskostnader
Brukervennlig, med komfortabel betjening
Meget enkel å vedlikeholde

Kundeerfaring:

I august i fjor startet Jon Anders Larmerud nytt firma; Anleggsgartner Larmerud AS. Og gikk da til innkjøp av en Hitachi ZX55U-6. Han har kjørt maskin siden 2001.

«Den fungerer veldig bra. Jeg synes den passer godt til oppdragene jeg skal holde på med størrelsesmessig. Kontra en 8-tonner blir jo denne billigere og gjør jo så og si samme jobben – så dette fungerer veldig bra her hos meg»

Jon Anders Larmerud, maskineier og maskinfører i Anleggsgartner Larmerud AS

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search