Hjem / Anleggsmaskiner / Spesialmaskiner / Elektriske anleggsmaskiner / ZERON ZE55 elektrisk gravemaskin på batteri
Zeron ZE55

Zeron ZE55 – en elektrisk gravemaskin på batteri!

Maskinvekt: 5330 kg
Motoreffekt:
33 kW / 44 hk
Energiløsning:
Kombinasjon batteri og/eller kabel
Energitilførsel: Anbefalt 32A
Batteristørrelse:
39,4 kWh
Driftstid: 2-4 timer
Skuffestørrelse: 140 liter
Rekkevidde: 6260 mm
Gravedybde: 3830 mm

Som svar på den stigende etterspørselen etter elektrisk utstyr til arbeid på anlegg med krav til utslippsreduksjon eller nullutslipp kan Hitachi nå presentere sin nye femtonns batteridrevne gravemaskin.

ZX55U‑6EB er den første modellen fra Hitachi i sin klasse og etterfølger den suksessrike åttetonns elektriske gravemaskinen ZE85*. Den drar nytte av selskapets rike tradisjoner som produsent av elektrisk utstyr, herunder ekspertisen innenfor produksjon av kabelforsynte ultrastore gravemaskiner til gruvedrift rundt om i verden. Den nye, kompakte modellen vil få arbeidet unna stille og produktivt, den arbeider effektivt på steder med begrenset plass, og den krever mindre vedlikehold og har mindre ståtid enn konvensjonelle modeller med dieseldrift.

Utslippsfri ytelse

Bransjen vår endrer seg raskt på veien mot utslippsfrie arbeidsplasser. Anleggsutstyret må ikke bare overholde stadig strengere miljøforskrifter, det må også kunne arbeide produktivt og få jobben gjort. Med den nye ZX55U-6EB kan du nå arbeide sammenhengende hele dagen takket være en kombinasjon av 39 kWh litiumionbatterier og tilførsel via kabel som lader batteriene med en CEE 400 V AC trefase strømforsyning.

Den sikre kabelforsyningen sikres ytterligere ved at den overvåkes av ryggekameraet. Støysvak drift Du kan også arbeide både med mindre støy og med større fleksibilitet. Redusert utvendig støynivå gjør at maskinen kan brukes i urbane boligområder uten vesentlige forstyrrelser for privatliv og forretninger. Også støynivået i førerhuset er redusert, med et mer komfortabelt arbeidsmiljø som resultat – og klimaanlegg er standardutstyr.

Perfekt passform

Det burde ikke være nødvendig å endre maskinstørrelsen for å oppfylle forskrifter om nullutslipp. Det trenger du heller ikke gjøre med den nye ZX55U6EB. Med den samme korte bakre svingradiusen som den dieseldrevne ZX55U-6-modellen kan den arbeide med ypperlig manøvrerbarhet på steder med begrenset plass. Takket være den kompakte utformingen og den utslippsfrie driften kan den nye modellen brukes i mange typer prosjekter og på mange ulike arbeidsplasser, enten det gjelder bygge‑ arbeid i byer, boligbygging eller avfallshåndtering. Denne allsidigheten øker både nytteverdien og utleieinntektene, og dermed også lønnsomheten i selskapet ditt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search