Wiggo Rønningen

Hitachi fokusere på menneskene bak maskinene

Hitachi har i sin nye kampanje valgt å fokusere på menneskene bak Hitachi maskiner – nemlig kundene. I sin aller første film er det en norsk kunde ved navn Wiggo Rønningen som er stjernen. Allerede tilbake i 2009 var markedsteamet fra Hitachi på besøk hos Wiggo i Osen i Åmot kommune. Her fikk de møte en entusiastisk og svært gjestfri entreprenør i et fantastisk landskap. Besøket satt så dype spor i dem, – at Wiggo var et av de første navnene på Hitachi kunder som dukket opp når byrået skulle bruke kunder i sine nye filmprosjekter.

Filmen ble spilt inn i slutten av november i fjor – og prosessen tok to hele dager. Alle scenene er filmet på reelle prosjekt i nærområdet som entreprenøren er involvert i. Dessuten deltok gjengen på daglige morgenmøtene hos entreprenøren, besøkte de fantastiske restaureringsprosjektene til Rønningen og ble invitert med inn på kjøkkenet til ettermiddagskaffen.

«Det er mye jobb bak en slik produksjon» presiserer Jannike Hansen, markedsansvarlig i Nasta. «Men når resultatet blir så bra som dette er det verdt alle timene. Og Wiggo og gjengen er en fryd å jobbe med». Maskinselger for Hedmarksregionen, Kai Ronny Løvtjernet nikker «Wiggo og gjengen er helt unike. Maken til gjestfrihet og oppvartning skal man lete lenge etter. De er en stor glede å jobbe sammen med – og dette prosjektet har vært veldig spennende. Ble nesten en tåre i øyekroken når jeg så denne filmen gitt»!

Superstjernen selv, Wiggo Rønningen er visstnok fornøyd med resultatet – og har ifølge hans kone, Elin, sett den flere ganger allerede. Et godt tegn er vel at han nettopp har valgt å investere i to nye maskiner rett etter filminnspilling. Som Elin sier i filmen; «hvert år sier han Wiggo at han skal trappe ned – men i år har han aldri kjøpt så mange nye maskiner»… Så historien om det oransje eventyret er ikke slutt ennå i Osen.

Og lurer du på hva entreprenøren gjør når han får en ny maskin inn i parken, for å få maskinen til å bli kjent med de andre maskinene? Svaret får du hvis du ser filmen:

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search