To-akslet Belldumper introduseres under Bauma

Bell introduserer under årets Bauma (8.-14. april) en ny B45E, toakslet versjon. Denne modellen har en lastekapasitet på 41 tonn og er bygget etter samme mal som B30E og B60E som allerede er introdusert i markedet.

Den har en 6-sylindret Mercedes-Benz-motor (530 hk/2460 Nm). Bell dumperen har Allison 7-trins automatisk transmisjon, våte bremser på begge akslene og i tillegg til J-brake motorbrems. Som på de andre dumperne fra Bell er førerhuset romslig og dashbordet med kjørefunksjonene er både funksjonelle, brukervennlige og ergonomisk plassert.

Dumperkassa rommer 25 m3, og er bygget etter samme prinsipp som den større B60E 4×4. På den kraftige bakakselen (55-t-aksel levert av tyske Kessler) finner man 21.00R35 tvillinghjul og 775/65R29 hjul foran originalt. Nykommeren kan utstyres med Bell fjæringssystem «Comfort Ride». Dumperen kan også leveres med varmesystem i dumperkassa for å unngå at masser blir hengende igjen i kassa ved tipping. To teleskopiske sylindre løfter dumperkassa 55 grader ved tipping. Dumperkassa løftes til hele 55 grader ved tipping.

Vil du lese mer om våre andre dumpere fra Bell – trykk her

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search