Hitachi gjør det enkelt å fjernovervåke maskinparker

Hitachi Construction Machinery (Europe) NV har lansert en ny app som lar kundene administrere maskinene sine eksternt ved hjelp av smarttelefoner eller andre mobilenheter. ConSite Pocket-appen skal komplettere Hitachis overvåkingssystem Global e-Service og er utviklet med tanke på eiere. Den har et brukervennlig grensesnitt og er lett å navigere i.

Kundene kan bruke den nye appen til å laste ned månedlige ConSite-rapporter for Hitachi-maskinene sine. Rapportene inneholder data om driftstimer og drivstofforbruk per dag. En kan da sammenligne med rapporter fra tidligere måneder og holde seg oppdatert om maskinenes driftsstatus.

Ved hjelp av Google Maps kan appen angi nøyaktig hvor hver gravemaskin og hjullaster i kundens maskinpark befinner seg. Eierne kan også holde oversikt over maskinenes status på arbeidsplassen når som helst og fra hvor som helst – sanntidsvarsler sendes til eierne og Nasta, som så kan gripe inn umiddelbart hvis det oppstår en situasjon som må håndteres raskt. Appen gir anbefalinger fra produsenten om hvilke tiltak som bør settes inn, og trinnvise veiledninger som skal følges ved bestemte typer problemer.

«ConSite Pocket-appen er rask, praktisk og enkel å bruke», sier Tom van Wijlandt, Manager Service Development hos HCME. «Vi sikter mot å gjøre livet enklere for kundene, og denne nyvinningen gir norske kunder full kontroll over Hitachis overvåkingssystem.»

ConSite Pocket-appen kan lastes ned fra Apple- og Google Play-butikken. Hvis du vil ha mer informasjon, se videoen under.

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search