Hitachi ZX250LC-6 Ommedal og Sønner AS

«Jeg har kjørt maskin i 30 år –
og har ikke funnet noe som har
like fin hydraulikk ennå!»

Hitachi ZX250LC-6 Ommedal og Sønner AS

Snart 30 år med Hitachi!

I Våle, i Re kommune finner vi Morten Bergan som er i ferd med å klargjøre tomter til et boligfelt rett ved Fon kirke. Han er ansatt i firmaet Ommedal & Sønner AS og har arbeidet der i snart 30 år.

Den første Hitachi maskinen Morten kjørte var en EX215, og han har så og si nesten bare kjørt Hitachi siden det.

I mai 2019 fikk han en ny Hitachi ZX250LC-6. Maskinen er han svært godt fornøyd med: «ZX250´n er passe stor, den er ikke altfor stor – men det orker litt også! Vi bruker den til alt mulig – fra tomtegraving til VA anlegg. Det er en veldig universal maskin» forklarer Morten.

Maskinen har vært en av bestselgerne til Nasta i serie 6 – og det har vært en svært populær maskin. Den har en motoreffekt på 190 hestekrefter med en egenvekt på drøyt 28 tonn.

Når det gjelder Nasta og ettermarkedstjenestene er Morten også veldig fornøyd. Det er Stian Helgeland fra Nasta som er mer eller mindre fast servicemekaniker på 250´n til Morten:

«Nasta er veldig ålreite å ha med å gjøre. Veldig flinke mekanikere – jeg kan ikke få fullrost Stian nok! Han er veldig flink – en veldig oppegående kar!»

På spørsmålet om hvorfor det bare er blitt Hitachi er ikke Morten i tvil: «Den er god å grave med. Den har veldig fin hydraulikk – og det er det jeg liker med Hitachi. Det er mye annet som er bra – men jeg har ennå ikke funnet noe som har like fin hydraulikk ennå» avslutter den erfarne maskinføreren.

Følg oss i sosiale medier
Ønsker du å lese mer om beltegraveren ZX250LC-6?
Ønsker du å prøve en ZX250-6 – eller ønsker du et godt tilbud på en Hitachi?

Se video

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search