Hitachi Serie 7

Full kontroll med nye Hitachi Zaxis-7

Hitachi gir maskineiere og maskinførere full kontroll med sin nye Hitachi Zaxis serie-7 gravemaskiner.

Først ut er de nye modellene; ZX250-7, ZX300-7 og ZX350-7. De nye Steg-V kompatible maskinene tilbyr en forbedret brukeropplevelse takket være et nytt design. Deres effektivitet og allsidighet gir eiere muligheter til å øke fortjenesten samt redusere kostnadene.

Bedre fortjeneste
Imponerende drivstofføkonomi på opptil 10 % kan oppnås med de nye Zaxis-7-maskinene sammenlignet med tidligere modeller. Det bransjeledende TRIAS III hydraulikksystem fra Hitachi sikrer at denne ytelsen kan oppnås i alle bruksområder.

Drivstoffeffektiviteten til Zaxis-7 gravemaskiner kan styres ytterligere ved å bruke den nye ECO-måleren, som er godt synlig i førerhuset – på en multifunksjons 8 tommers-monitor. Foruten å redusere kostnadene, har bedre drivstofføkonomi også positiv innvirkning på miljøytelsen.

De allsidige Hitachi Zaxis-7 gravemaskinene kan brukes på en lang rekke prosjekter, noe som også vil øke fortjenesten. Anleggsutstyr kan raskt tilkobles ved å bruke det forbedrede støttesystemet for utstyr på monitoren, noe som gir maskinføreren større kontroll. Og med en enkel justering for brukeren sine preferanser og krav til jobbsituasjon, finjusteres maskinen for optimal produktivitet, samtidig som den reduserer drivstofforbruket.

Føl forskjellen
Det moderne og romslige førerhuset er det perfekte arbeidsmiljøet. Det tilbyr maskinføreren ultimat komfort og kvalitet, med noen av de laveste støynivåene i bransjen – og med hele 20 % mindre vibrasjoner sammenlignet med forrige modell.

Nye funksjoner inkluderer at bevegelsen i setet og konsoll er synkronisert – for økt komfort for maskinfører. Den justerbare konsollhøyden har nå tre stillinger å velge mellom. Enkel betjening kommer fra den nye ergonomiske utformingen av konsollen og brytere. Den nye 8-tommers høyoppløselig skjermen med anti-gjenskinn gjør menyen også enklere å se.

Øk sikkerheten
Hitachi Zaxis-7 gravemaskinene har en overlegen utsikt over arbeidsplassen. For å forbedre sikkerheten er maskinene nå utstyrt med 270-graders fugleperspektivet fra Aerial Angle-kamerasystem. Som maskinfører kan man nå kan velge mellom seks bildealternativer for å se miljøet rundt maskinen. Dette for å kontrollere egen sikkerhet, samt sikkerheten til dem rundt. Synlighet under vanskelige forhold forbedres også av nye LED-arbeidslys og en vindusvisker med økt funksjonsareal.

Minimer ståtiden
Hitachi Zaxis-7-maskiner er testet strengt på dedikerte anlegg i Japan. Maskinene er bygget for økt driftstid og pålitelighet. Dette maksimeres av enkle vedlikeholds- og rengjøringsfunksjoner, som sparer maskinfører og eiere både tid og penger. En to-veis frakoblingsbryter gjør det mulig å slå av strømmen mens maskinen fremdeles sender driftsdata i ytterligere 72 timer. Når batteriet er helt frakoblet, kan det utføres service eller vedlikeholdsarbeid.

Maskinovervåkingssystem
For å gi eiere kontroll over både maskinflåte og arbeidsmengde, sørger Hitachi sine systemer for fjernovervåking; Owners Site og ConSite, dem tilgang til viktige data og verktøy. Begge systemene sender driftsdata via GPRS eller satellitt fra gravemaskinen til Global e-Service på daglig basis. ConSite oppsummerer informasjonen i en månedlig e-post, mens ConSite Pocket-appen viser sanntidsvarsler for eventuelle problemer.

Kvaliteten på motor- og hydraulikkoljen overvåkes kontinuerlig av en unik Hitachi-innovasjon. Data overføres via to sensorer til Global e-Service og de oppdager om oljekvaliteten har blitt dårligere. Denne innovative funksjonen gir kundene trygghet når det gjelder gravemaskinens tilstand, og reduserer vedlikeholdsarbeidet og ikke-planlagte driftsstans.

Din visjon
“Vi er stolte av å presentere det siste utvalget av Hitachi gravemaskiner til våre europeiske kunder,” sier Hitachi Construction Machinery (Europe) NVs president Makoto Yamazawa. ”Vi mener neste generasjon maskiner vil hjelpe våre operatører og eiere med å skape sin egen visjon. Hitachi har produktene, menneskene, løsningene og tjenestene for å hjelpe kunder til å ta kontroll over deres verden”.

Til Norge
De første serie 7 maskinene vil ankomme Norge i løpet av våren 2020. Det vil være mulig å ta noen av dem i nærmere ettersyn på årets anleggsmesser i Trondheim, Haugesund og Kristiansand før sommeren. «Hitachi har over tid levert produkter av topp kvalitet. Serie 7, med ny og større hytte samt Trias III, vil denne nye serien av maskiner tilfredsstille flere fører og eiere. Nasta har vært en sterk bidragsyter i utviklingen og dermed er Skandinaviske krav til førermiljø og funksjonalitet ivaretatt. Vi gleder oss til å presentere modellene utover sommeren og har stort tillit til at de vil bli meget godt mottatt av både gode Hitachi kunder; men også av nye kunder» poengterer salgssjef hos Nasta Lars Engmark.

Følg oss i sosiale medier
Les mer om de forskjellige beltegraverne her:
Ønsker du mer informajon om Serie 7?

Se video

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search