Hitachi ZX890LCH-6 John Myrvang AS

«Det beste jeg har prøvd!»

Hitachi ZX890LCH-6 John Myrvang AS
Hitachi ZX890LCH-6 John Myrvang AS

Stødig, sterk og sikker 890LCH-6 hos John Myrvang AS!

Johnny Hella har jobbet i anleggsbransjen i 20 år! I dag er det en ZX890LCH-6 som han er sjef over. Maskinen laster stein hos John Myrvang AS og han har jobbet der i 7 år.

Han trives godt i både firmaet og i jobben:

«Det er veldig fint her. Det er behagelig å jobbe her, man får jobbe i fred. Ingen å krangle med her heller – kun gråsteinen eventuelt da» sier maskinføreren med et lurt smil!

Tidligere kjørte han en 670LCR-3 fra 2011. Maskinen ble byttet ut nå etter 14 600 timer i august i år. SÅ hvorfor ble det en ny Hitachi? «Hitachi er veldig bra det – var jo derfor vi kjøpte det nå også. Den har jo større arbeidskapasitet i forhold til den forrige. Det er større krefter i sving. Her må vi jo arbeide tungt. Jeg føler at jeg har mer å gå på sammenlignet med den gamle når jeg skal laste mye. Så den oppleves som både sterkere og stødigere». På plass bak spakene er det ingen tvil om at maskinføreren er i sitt rette element.

Så hva i følge maskinføreren den største forskjellen på den nye Hitachi-maskinen kontra den forrige serien foruten styrke og stabilitet? «Den største endringen er at det er et bedre førerhus, instrumentene fungerer godt og er mye bedre plassert. Det har mye å si – så her trives jeg!».

Øystein Myhaug er lokal maskinselger hos Nasta nikker bekreftende til at det er skjedd med hensyn til maskinutvikling hos Hitachi. «Det er dessuten svært hyggelig å få lov å bytte ut en gammel traver som denne. John Myrvang AS er et solid firma som det er svært hyggelig å samarbeidet med. Her fant vi en god løsning for både maskineier og maskinfører» smiler Myrhaug.

«Nasta virker som et solid firma. Tor Arne Lien er fast servicemekaniker hos oss her – og han er en veldig flink mann!» påpeker maskinføreren, som også har ansvaret for dieselpåfylling på egen maskin. Den nye maskinen ble levert med Fast Fuel system, et system som Nasta har agenturet på i Norge.

Systemet er et hurtigfyllingssystem for diesel produsert av Shaw Development i USA. Med et slikt system får den som fyller drivstoff tilgang fra bakkenivå, noe Hella setter stor pris på:

«Det er noe av det smarteste de har laget! Det er mye mindre søl – man kan jo stå på bakken og fylle diesel. Veldig sikkert på vinteren når kan slipper å klatre på maskinen. Det fungerer veldig fint. Man kan jo fort skade seg når det er glatt – så det har jo noe med sikkerhet å gjøre også»

avslutter maskinføreren før nesten tipptruck igjen skal lastes!

 Vil du vite mer om Hitachi ZX890-6?
Ønsker du å prøvekjøre eller få et godt tilbud på en beltegraver?
Følg oss i sosiale medier

se video

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search