Brødrene Ødegård maskindrift AS

«Maskinene er driftssikre,
og de har en god annenhåndsverdi.
Det er ikke mye tull med disse maskinene!»

HAMM H7i Brødrene Ødegård maskindrift AS
Hitachi ZX145W-6 Brødrene Ødegård maskindrift AS

Suverene folk og driftssikre maskiner hos Brødrene Ødegård Maskindrift AS!

Det er mye oransje maskiner hos Brødrene Ødegård Maskindrift AS! Og ikke minst – mye nytt! Det er helt klart at entreprenøren har satset: På et år nå har hele syv maskinførere fått nye maskiner. 17 av firmaets totalt 20 gravemaskiner er nå Hitachimaskiner.

Entreprenøren i Østfold har en omsetning på 100 millioner og totalt 35 ansatte. Det er daglig leder Erik Ødegård som møter oss ved hovedkontoret i Gamle Fredrikstad.

«Vi har hatt et stort fokus på tomgangskjøring – snitt 10-12 %. Jeg ser jo at vi sparer mye på det. ConSite rapportene er veldig fine og oversiktlige. Alle maskiner hos oss nå, over 5 tonn, er Hitachi» smiler Ødegård.

Siste maskinen var en Hitachi ZX350LC-7. «Maskinene har vært driftssikre og vi ser også at de har en god annenhåndsverdi i markedet. Det er ikke mye tull på disse maskinene! Vi er rett og slett veldig fornøyd med maskinparken slik den er i dag».

Entreprenøren har serviceavtale på alle maskinene fra Nasta og det er servicemekaniker Kjell Selenius som er lokal servicemann fra Nasta hos entreprenøren:

«Vi er veldig glade i Kjell – han er virkelig helt unik – han svarer jo døgnet rundt! Det er viktig å ha en servicemann som kommer når vi ringer til han» påpeker Ødegård.  

Men det er ikke bare daglig leder som er fornøyd med samarbeidet med Nasta. Maskinfører i firmaet, Sebastian Olsen, er også veldig fornøyd:

«Inntrykket mitt er kjempebra. Alle i Nasta er jo helt suverene å ha med å gjøre!»

smiler Olsen. Han har jobbet for entreprenøren i 3 år nå og kjører fortiden en Hitachi ZX225USRLC-6, men han har god erfaring med flere ulike Hitachi maskiner. «Jeg er veldig fornøyd med denne! Alt er bra egentlig! God rekkevidde og den er veldig smidig!»  Maskinen er en korthekker og passer det nåværende prosjektet den går på svært godt: «Her får man nesten ikke snudd seg – så det er veldig kjekt med denne type maskin her» smiler maskinføreren.

At service og maskinene fra Nasta fungerer godt kan også kollega Hermod Bekkevold bekrefte: «Jeg er veldig fornøyd med både Hitachi og Nasta egentlig!» Hermod har jobbet for Brødrene Ødegård Maskindrift AS siden 2015. Maskinføreren sitter vanligvis i en Hitachi ZX145W-6 hjulmaskin, men han er også sjåfør på en Hamm H7i. Den nye anleggsvalsen kom fra Nasta i sommer. Både den og hjulgraveren har stort sett gått i veivedlikehold og på VA-anlegg.

«Valsen har vært en absolutt forbedring fra tidligere modeller vi har hatt» smiler Hermod. «Hamm´n er liten og snedig – samtidig som den gjør en veldig god jobb! Jeg merker godt at den er støysvak. Dessuten er den veldig oversiktlig å kjøre. Det er veldig kjekt på plasser som her hvor du har skoleelever og pensjonister rundt deg til en hver tid». Valsetoget H7i fra Hamm leveres også med komprimeringsindikator. «Den bruker vi mye. Den viser forholdene under der vi kjører og viser om det blir hardt rett og slett! Så den er jeg veldig fornøyd med!» avslutter Hermod.

 Vil du vite mer om Hitachi beltegravere?
 Vil du vite mer om HAMM anleggsvalser?
Ønsker du å prøvekjøre eller få et godt tilbud på en beltegraver eller en anleggsvals fra HAMM?
Følg oss i sosiale medier

se video

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search