Ramudden Hitachi ZW150PL-6

«Jeg føler meg trygg når
jeg kjører den!»

Trygt og sikkert hos Ramudden i Ålesund!

Det er i øsende regnvær vi svinger inn på tomta hos Ramudden AS i Ålesund og møter Irene og Hitachi lasteren ZW150PL-6.  Avdelingen i Møre og Romsdal er en av rundt 60 lokasjoner i Sverige, Norge, Finland og Estland.

Konsernet omsetter for cirka 1,3 milliarder og har totalt cirka 600 ansatte. Det er et stort område og en rekke produkter å holde styr på. Avdelingen i Ålesund er nærmere bestemt lokalisert på Eidsnes, langs Sjukenesstranda Det er totalt 28 ansatte ved avdelingen og vi skal møte en av dem.

Til tross for været er det en strålende dame som møter oss. Irene Stølan har jobbet hos Ramudden siden juli. «Jeg trives veldig godt her!» smiler Irene. Det er, blant mange andre arbeidsoppgaver en Hitachi ZW150PL-6 laster som hun kjører på området. Hitachi lasteren ZW150PL-6 ble levert avdelingen i slutten av 2018

«Det er en grei størrelse, det synes jeg! Vi bruker den egentlig til alt. Vi flytter GP linker, gjerder, fyller på vanntanken og mye, mye mer Arbeidet er svært allsidig og løftene er tunge. GP-linkene for eksempel veier ett og ett halv tonn per stykk».

«Den fungerer godt! Alle avdelingene våre har jo stort sett hjullaster og truck. Vi er nødt til å ha hjullaster til de tyngste løftene. Nå som jeg har lært meg svingningene på den er den kjempeenkel. Den er leddet i midten kontra en truck, men når man blir vant til det så går det helt fint! Ikke noe problem hittil. Men jeg er spent på vinteren nå!» ler sjåføren.

«Jeg er nok også litt forsiktig i kjøringen, men enkelte av tingene krever rolig kjøring. Jeg løfter heller ikke høyt over bakken. Jeg føler uansett at jeg har god oversikt og kameraet bak gjør at jeg føler meg trygg når jeg kjører den!»

Avdelingsleder Hans Petter Øvrevoll samtykker: «Vår kultur og måte å jobbe på er gjennomsyret av det vi kaller Ramudden-ånden. For oss betyr dette at vi har kunden i fokus, setter helse og sikkerhet til våre ansatte først og er best på det vi gjør, også ved valg av maskiner og utstyr». Også på hjemmesiden til Ramudden er det fokus på sikkerhet.

Selskapet er «en helhetsleverandør og konsulentvirksomhet innen sikkerhet på arbeidsplassen i trafikkerte miljøer. Vi bistår kunder i å skape tryggere arbeidsplasser og overholde regelverket som kreves langs veier, jernbaner og byggeplasser. Vi er også med på å sikre offentlige steder. Vår tjeneste inkluderer utleie og levering av skilt og avstengningsmateriell, kompetent personell på stedet, og hjelp med varslingsplaner og tillatelsessøknader. Vi tilbyr også opplæringskurs i henhold til Statens Vegvesen sine krav.»

Avdelingen i Ålesund åpnet i 2018 og Hans Petter har vært med fra oppstarten. Så hvorfor endte avdelingen i Ålesund opp med en Hitachi ZW150PL-6 laster tilbake i 2018?:

«Det ble Hitachi på grunn av lasteaggregatet. Da konkurrenten hadde en tilt-sylinder som står midt på aggregatet som tar vekk mye av sikten frem på lastegaflene. Vi tar HMS og sikkerhet på alvor her på Ramudden, så vi gikk da for Hitachi. Det er både pris, kvalitet, og sikkerhet som er med i regnestykket når vi kjøper inn utstyr» avslutter avdelingslederen.

Vil du vite mer om Hitachi ZW150PL-6?
Ønsker du å prøvekjøre eller få et godt tilbud på en hjullaster?
Følg oss i sosiale medier

se video

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search