Stensvold Anlegg AS - Andreas Stensvold

«Det første jeg la merke til var at den er veldig stille og rolig.
Og så er jo hytta er oppgradert mye. Så dette blir veldig bra!»

Andreas Stensvold, ved Stensvold Anlegg AS

Stensvold Anlegg AS
Stensvold Anlegg AS
Stensvold Anlegg AS
Stensvold Anlegg AS

Kortreist maskin til Stensvold Anlegg AS

Andreas hentet Norges første ZX210LC-7.

En kald vinterdag møter vi Andreas Stensvold utenfor vårt hovedkontor i Larvik. Stensvold Anlegg AS er en av kundene i Larvik som ligger nærmest vårt hovedkontor på Bommestad. Et steinkast unna, langs Industriveien i Larvik, har nemlig bedriften sitt tilholdssted. I dag er det en spesiell maskin som skal hentes på tomta. Nemlig Norges første Hitachi ZX210LC-7.

Andreas var bare 18 år og lærling da han startet opp firma. Den gang drev selskapet hovedsakelig med utleie av maskin og mannskap. «Så faren min var firmaets første ansatte, og han er fortsatt med i dag og er deleier i firmaet» smiler Andreas. «Etter hvert ble det stille på utleiefronten, og da var jeg ferdig som lærling. Da hadde jeg en ZX250 fra Nasta, mens faren min hadde en ZX290. De to maskinene solgte vi etter hvert og begynte å spesialisere oss på kabelgraving».

I dag har firmaet to 8-tonnere, en hjulmaskin og en gammel 210 fra Nasta og det er fortsatt kabelgraving som gjelder, i tillegg til litt tomtegraving og andre større prosjekter. «Nå er vi 7 ansatte, deriblant min far og bror. En gjeng med flinke folk! Vi har jo flere maskiner enn folk faktisk. Men når det gjelder gravemaskiner er det kun Hitachi som gjelder for oss. Hovedårsaken er jo at vi er så nærme Nasta. Det er jo mange fordeler med å være totalkunde synes vi» smiler Stensvold.

Men hvorfor ble det nettopp en ZX210 nå? «Vi synes 210 er en veldig hendig maskin. Den passer oss godt – da vi kan flytte den selv. Dessuten er den fin på de større jobbene vi har, som for eksempel tomtegraving. Denne skal nå gå på et prosjekt i Skien, i en jobb for Lede, med høyspentgraving og forsterkning av strøm». Fra før har jo selskapet en 210 serie 3 – og vi er spente på hva maskinføreren tenker om den nye serie 7 serien: «Jeg merker stor forskjell ja» smiler Andreas.

«Det første jeg la merke til var at den er veldig stille og rolig – føltes jo som om den gikk på tomgang. Og så er jo hytta er oppgradert mye. Så dette blir veldig bra!»

smiler entreprenøren før han setter seg inn i lastebilen og tar fatt på den «lange» veien hjem med nok en ny maskin på flaket.

Lyst til å vite mer om Hitachi ZX210LC-7
Ønsker du å prøvekjøre eller få et godt tilbud på en beltegraver? 
Følg oss i sosiale medier
Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search