Hjem / Anleggsmaskiner / Gravemaskin / Beltegraver / Beltegraver ZX210LC-7
Hitachi Beltegraver ZX210LC-7

Beltegraver ZX210-7 – Allsidig, romslig og med 16% mindre vibrasjon

Gravedybde: 6 670 mm
Maskinvekt: 21 900 – 23 900 kg
Motoreffekt: 128,4 kW / 174,6 hk
Rekkevidde: 9 920 mm
Skuffestørrelse: 1 200 liter

Nå introduseres Hitachi beltegraver ZX210-7 i Norge!

Hovedhensikten med å utvikle den nye 23-tonns beltegraveren ZX210-7 var ifølge Hitachi å gi maskinføreren best mulig arbeidsforhold og komfort, og samtidig optimere totaløkonomi for eieren. Etter å ha sett og prøvd maskinene er Nasta sin oppfatning klar: «mission completed». Hitachi beltegraver ZX210-7 er en av de siste maskinene som introduseres i -7 serien, med Steg V motor.

Økt fortjeneste

Den nydesignede 23-tonnern reduserer drivstofforbruket med opptil 11 % sammenlignet med forrige modell. Det nye TRIAS III systemet sikrer maksimal ytelse i hver eneste applikasjon.

Allsidighet er også et stikkord. En rekke finesser og spesifikasjoner gjør at ZX210LC-7/ZX210LCN-7 oppfyller kravene til nesten enhver arbeidssituasjon. En har valgmuligheter som to-delt bom, langt understell (LC), eller smalt understell (LCN). Dette muliggjør en optimal stabilitet på maskinen og enkle transportalternativer.

Føl forskjellen

Maskinførere får et tilnærmet perfekt arbeidsmiljø i den nye maskinen. Førerhuset er meget romslig og støynivået fra 23-tonnern er blant de laveste i klassen. Det er i tillegg 16 % mindre vibrasjon enn forrige serie. Førerhuset har dessuten en 15 cm bredere døråpning og betydelig økt benplass for bedre førerkomfort.

Spaker og konsoller er synkronisert med setet, som gjør at maskinfører er mindre sliten etter en lang arbeidsdag.

«De nye modellene fra Hitachi gir førerne en fantastisk arbeidsplass, og de første tilbakemeldingene har vært overveldende. Måten Hitachi har løst utfordringene med støy og vibrasjon, og samtidig sørget for god plass i hytta, vil gi oss enda flere fornøyde Hitachikunder»

Sier konsernkundeansvarlig Nils Arve Norendal

Beltegraver ZX210-7 – Enkel betjening

Den nye ergonomiske utformingen av konsoller og brytere, samt praktisk tilgang til kontrollpanel, er med på å skape et helt nytt inntrykk for dem som opererer maskinene. Maskinføreren kan navigere raskt i menyen gjennom den nye 8 “LCD-skjerm med en multifunksjonell bryter. En ny høyoppløselig skjerm med antirefleks gjør det også enklere å se innholdet på skjermen. Kombinasjonen av god og oversiktlig meny, som samtidig er lett å navigere i, har vært etterlengtet.

Fokus på sikkerhet

Hitachi har prioritert utsikten over arbeidsplassen. Aerial Angle kamerasystem gir et enestående 270-graders fugleperspektiv, og maskinførere kan nå velge mellom seks ulike alternativer for sikt rundt maskinen. LED arbeidslys og vindusviskere som dekker et stort område er også faktorer som sørger for at maskinførere vil jobbe sikkert og trygt, også under krevende forhold.

Mindre ståtid på maskinen

Hitachi beltegraver ZX210-7 er konstruert for å vare, og testes grundig i Japan før transport til Norge. Slitesterke komponenter benyttes overalt på maskinene, inkludert et understell med ytterligere økt holdbarhet.

Designendringer letter vedlikehold og rengjøring av maskinene. For eksempel har det utvidede radiator dekselet plass til et større batteri, og gir enkel tilgang til radiator og luftfilter.

Entusiastisk salgsavdeling hos Nasta

«Som maskinselger i Nasta blir det nå ekstra moro. Visst har Hitachi graverne et rykte for å holde høy kvalitet og god driftssikkerhet. Men den nye serien er noe helt spesielt, og vi har virkelig fått det lille ekstra…», påpeker konsernkundeansvarlig Nils Arve Norendal. «De nye modellene fra Hitachi gir førerne en fantastisk arbeidsplass, og de første tilbakemeldingene har vært overveldende. Måten Hitachi har løst utfordringene med støy og vibrasjon, og samtidig sørget for god plass i hytta, vil gi oss enda flere fornøyde Hitachikunder», avslutter Norendal, som snart runder 30-år som anleggsmaskinselger i Nasta.

Kundeerfaring:

Sola skinner på Rudshøgda, hvor vi møter maskinfører Audun Markeng. Audun har kjørt maskin i to år nå. Han jobber for Inn Entreprenør AS og er egentlig utdannet rørlegger, men har nå skiftet yrke og stortrives med sitt nye karrierevalg!

«Maskinen er fin å kjøre og alt fungerer veldig bra inni. Alt er liksom tilrettelagt, og det er lett å finne frem i menyen. Og så er den veldig stille innvendig og det er et stort pluss. Så er det veldig hyggelig å få ny, egen maskin – for nå er det bare meg selv å skylde på hvis noe går galt. Det har heldigvis ikke vært noe galt med den ennå da.»

Audun Markeng, maskinfører i Inn Entreprenør AS

Kundeerfaring:

Det er en fin vinterdag i Tinn. Daglig leder i Skårberg Maskin AS, Odd Skårberg, har fått kake av Nastaselger Nils Arve Norendal. Det er nemlig beltet to nye maskiner inn i maskinparken: En ny ZX250LC-7 og en ZX201LC-7.

«For meg som maskineier er det viktigste at det går. Det er jo ikke mye ståtid på disse maskinene. For meg er det viktigste at maskinene produserer. Jeg ser jo på dieselforbruket også, men siden jeg nesten kun har Hitachi så har jeg jo ikke så mye å sammenligne med.»

Odd Skårberg, daglig leder i Skårberg Maskin AS

Kundeerfaring:

Andreas var bare 18 år og lærling da han startet opp firma. Den gang drev selskapet hovedsakelig med utleie av maskin og mannskap. I dag er det en spesiell maskin som skal hentes på tomta. Nemlig Norges første Hitachi ZX210LC-7.

«Det første jeg la merke til var at den er veldig stille og rolig – føltes jo som om den gikk på tomgang. Og så er jo hytta er oppgradert mye. Så dette blir veldig bra!»

Andreas Stensvold, daglig leder ved Stensvold Anlegg AS

Kundeerfaring:

Firmaet har nylig omprofilert seg til WR Maskin AS. I dag er det totalt 12 personer, samt en lærling på vei inn. Wiggo selv har trappet ned kontorjobbingen og sitter helst mest mulig i maskin.

«Hitachi er jo noe Wiggo har hatt i mange, mange år og det funker veldig bra for oss! Vi er fornøyde. Bra servicenettverk og trivelige folk. Det funker jo bra alt sammen – veldig bra. Så er det jo et kundeforhold som har vart i mange, mange år.»

Pål Stormoen, anleggsleder ved WR Maskin AS

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search