Bell b45e

Rammestyrt dumper Bell B45E – Brukervennlig og driftssikker!

Lastekapasitet: 25 m3 / 44 000 kg
Maskinvekt: ca. 37 000 kg
Motoreffekt: 390 kW / 523 hk
Bredde: 3495mm

Bell sine rammestyrte dumpere er kjent for å være meget brukervennlige men også driftssikre! Automatisk bremsing som sakker farten på dumperen når operatøren slipper gasspedalen, gir sikrere håndtering i bratte skråninger og forbedret levetid på bremsene. Samtidig gir differensialsperrer og automatisk lås for fordelingsgirkassen automatisk kontroll av trekkraften!

Rammestyrt dumper Bell B45E er et sikkert valg når du skal velge deg ny dumper.

Ved å lytte til brukerne oppfyller Bell Equipment kravene til en arbeidsplass som hele tiden forandrer seg. Vi har produsert en dumper som er ledende innen applikasjonssikkerhet med en rekke banebrytende nyskapninger.

Uavhengige funksjoner som nøkkelløs start, bakkeassistent, tippsikring, automatisk parkeringssystem (APA), standard turbospareprogram og integrert lastevekt (OBW) er fremdeles standard i E-serien. For å øke sikkerheten og produktiviteten har E-serien en automatisk mellomakseldifferensial (IDL) som gir dumperen helautomatisk kontroll av trekkraften.

Bell Equipments nyutviklede E-serie bruker “Blu@dvantageTM” SCR-teknologi (Selective Catalytic Reduction) – en bransjeledende standard innen drivstoffeffektiv utslippskontroll. Motorkraften og drivstofforbruket er ytterligere optimalisert gjennom adaptiv programvare som kontrollerer retardering, kjøling og lading av batterier.

Ikke nok med det! Denne modellen kommer også som 4×4-versjon! Les mer om denne versjonen her. Spesifikasjoner for denne firehjulstrekk versjonen finner du i egen brosjyre under.

se video

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search