Hjem / Anleggsmaskiner / Dumper & tipptruck / Bell rammestyrt dumper / Rammestyrt tipptruck Bell B45E 4×4
bell b45e

Rammestyrt tipptruck Bell B45E 4×4 – genial løsning!

Lastekapasitet: 25 m3 / 44 000 kg
Maskinvekt: ca. 36 000 kg
Motoreffekt: 390 kW / 523 hk
Bredde: 3960mm

Modellen B45E ble i 2019 lansert som 4×4. Vi har valgt å kalle denne maskinen en rammestyrt tipptruck Bell B45E 4×4. Kombinasjonen firehjulstrekk, to akslinger og stor nyttelast gjør at vi mener den kan egne seg for mange kunder. De største fordelene kontra en tradisjonell tipptruck, er kombinasjonen smidighet og firehjulstrekk.

Brukervennlighet

Bell Equipment sine rammestyrte dumpere er kjent for å være meget brukervennlige men også driftssikre. Dette er en av de mest solgte dumpermerkene i hele verden. Med en rammestyrt dumper fra Bell Equipment er du sikret god kvalitet og høy driftsikkerhet

Ved å lytte til brukerne oppfyller Bell kravene til en arbeidsplass som hele tiden forandrer seg. Vi har produsert en dumper som er ledende innen applikasjonssikkerhet med en rekke banebrytende nyskapninger.

Kombinert med serviceavtale fra Nasta er du som maskinerer sikret en forutsigbar kostnadsramme, samt en trygg og pålitelig maskinpark.

Smarte løsninger

Uavhengige funksjoner som nøkkelløs start, bakkeassistent, tippsikring, automatisk parkeringssystem (APA), standard turbospareprogram og integrert lastevekt (OBW) er fremdeles standard i E-serien. For å øke sikkerheten og produktiviteten har E-serien en automatisk mellomakseldifferensial (IDL) som gir dumperen helautomatisk kontroll av trekkraften

E-serien er spekket med funksjoner som gjør den like enkel å vedlikeholde som å betjene. Bruk mindre tid og penger på klargjøring og mer tid på å få jobben gjort.

Med lett tilgjengelige peilepinner, gjennomsiktige tanker, visuelle målere og samling av servicepunkter er daglig vedlikehold gjort på et blunk. Filtre som er raske å skifte og utvidede serviceintervaller for motor- og hydraulikkolje reduserer de daglige driftskostnadene og gir overlegen oppetid for maskinen. Integrert maskindiagnosering med en bransjeledende 10” fargemonitor. Automatisert daglig service-funksjonalitet og testuttak for diagnosetesting bidrar til enkel feilsøking og bedre beslutninger om vedlikehold på stedet.

Kundeerfaring:

Vi er på Lauplandet i Bokn, som er innløpet til Rogfast tunnelen. Prosjektet er E39 sin kryssing av Boknafjorden og Kvitsøyfjorden nord for Stavanger med en imponerende undersjøisk tunnel.

«Nå har vi to Bell dumpere her. Første gang vi bruker Bell i tunnel og er spente på hvordan det går videre. Så langt er det veldig positivt både med hensyn til sikkerhet og drivstofforbruket. Så det har fungert bra så langt.»

Ressurskoordinator, Frode Gundersen

Kundeerfaring:

En kunde som har valgt å gå for firehjulstrekks-løsningen fra Bell er Franzefoss Minerals AS. Ved deres anlegg i Hole i Bøverbru er B45E i produksjon daglig med å fylle knuser med masse.

«Vi er veldig fornøyd med dumperen. Sjåførene også er veldig fornøyd med komforten – og det er hyggelig. Spesielt er jeg fornøyd med drivstofforbruket og antall tonn kjørt på knuser».

Hans Martin Slåtsveen, driftssjef

Kundeerfaring:

Bengt Åge Sørvåg hos Vassbakk & Stol på Karmøy skal få seg ny dumper, en Bell B45E 4×4. Dumpersjåføren har kjørt det meste siden han startet tilbake i 1977.

«Jeg må si at jeg er imponert over produktene dere har. Spesielt 4×4 systemet sparer veier – og dekk ikke minst».

Bengt Åge Sørvåg, dumpersjåføren

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search