Skreen Transport - Marit Olasdatter Grøtte - Utleiemaskin Nasta utleie

Rammestyrt dumper Bell B40E – Et sikkert valg

Lastekapasitet: 24 m3 / 41 500 kg
Maskinvekt: ca. 36 000 kg
Motoreffekt: 380 kW / 510 hk
Bredde: 3495mm

Rammestyrt dumper Bell B40E er en av våre bestselgere. Mange er ute hos norske kunder – med svært gode resultater. Eierne er fornøyd med drivstofforbruket – mens maskinførerne er fornøyd med førerkomforten!

Så er komfort viktig for deg? Rammestyrt dumper Bell B40E og resten av modellene er utstyrt med førsteklasses luftdempet sete som reduserer den rullende bevegelsen som ofte oppstår ved kjøring utenfor vei. Comfort Ride-tilvalget gir deg en mer behagelig føreropplevelse. Det sikrer minimal eksponering mot kroppsvibrasjoner.

Sett deg inn i førerhuset til en Bell dumper, og du føler deg umiddelbart hjemme. Det stille og romslige førerhuset og det klimakontrollerte miljøet er spekket med komfort. I tillegg har det en rekke praktiske funksjoner som minimerer operatørtretthet og forbedrer brukeropplevelsen. Moderne linjer i trend med kjøretøyer på vei gir fantastisk sikt.

E-serien har alt en operatør trenger for å yte sitt beste: en avansert 10” fullfargemonitor og multifunksjonsbryter, et sentralt plassert forseglet tastatur, luftdempet sete, tilt-/teleskopratt og CD-spiller med kraftige høyttalere.

Som en av de største dumperprodusentene i verden er Bell Equipment et sikkert valg når du skal fornye maskinparken.

Ta kontakt med din lokale maskinselger idag for mer informasjon!

Kundeerfaring:

Historien om Marit er helt unik: Dette er historien om dama som valgte en helt ny yrkesvei i voksen alder: «Jeg fikk snudd livet mitt fullstendig på hodet endret seg i livet mitt nesten over natten i oktober 2019».

«Det er fantastisk her. Jeg er stor fornøyd med både plass og arbeidsgiver. Og jeg hadde ikke klart jobben uten de fantastiske personene som er rundt her»

Marit Olasdatter Grøtte, dumpersjåfør i Skreen Transport

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search