Bell B50E

Rammestyrt dumper Bell B50E – Enkel å vedlikeholde!

Lastekapasitet: 27,5 m3 / 49 000 kg
Maskinvekt: ca. 39 500 kg
Motoreffekt: 430 kW / 577 hk
Bredde: 3790mm

Er du ute etter en dumper som er enkel å vedlikeholde? Rammestyr dumper Bell B50E og resten av E-serien er spekket med funksjoner som gjør de like enkle å vedlikeholde som å betjene. Her er noen av funksjonene; automatisert daglig service-funksjonalitet, testuttak for diagnosetesting, oljenivåer kan peiles fra monitoren, vippbart førerhus samt lett tilgang til sikringer

E-serien er spekket med funksjoner som gjør den like enkel å vedlikeholde som å betjene. Bruk mindre tid og penger på klargjøring og mer tid på å få jobben gjort.

Med lett tilgjengelige peilepinner, gjennomsiktige tanker, visuelle målere og samling av servicepunkter er daglig vedlikehold
gjort på et blunk. Filtre som er raske å skifte og utvidede serviceintervaller for motor- og hydraulikkolje reduserer de daglige driftskostnadene og gir overlegen oppetid for maskinen. Integrert maskindiagnosering med en bransjeledende 10” fargemonitor. Automatisert daglig service-funksjonalitet og testuttak for diagnosetesting bidrar til enkel feilsøking og bedre beslutninger om vedlikehold på stedet.

Din business er vår business. Bells rammestyrte dumpere transporterer mer og lengre med den laveste kostnaden per tonn. Deg gir deg høyere fortjenestemargin.

Bell Equipment er globalt ledende innen rammestyrte dumpere og leverer med E-serien leverer maskiner av verdensklasse. E-serien er spekket med funksjoner som gir produksjonsfremmende nyttelast, reduserer de daglige driftskostnadene, gir overlegne kjøreegenskaper og har høye sikkerhetsstandarder. Bells rammestyrte dumpere (ADT-er) i E-serien gir bedriften din et stort konkurransefortrinn.

Kombinerer du rammestyrt dumper Bell B50E med serviceavtale fra Nasta er du sikret en pålitelig maskinpark og forutsigbare kostnader.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search