Hjem / Anleggsmaskiner / Gravemaskin / Beltegraver / Beltegraver ZX350LC-7
kundesitatbilder-maskinmodeller-qumatec-drilling-as

Beltegraver ZX350LC-7 – Pålitelige og komfortable maskiner

Gravedybde: 6 900 mm
Maskinvekt: 38 000 kg
Motoreffekt: 210 kW / 286 hk
Rekkevidde: 11 220 mm
Skuffestørrelse: 2 000 liter

Hitachi ZX350LC-7 beltegraver er utstyrt med en del nye funksjoner som bidrar til trygt og effektivt arbeid selv under de mest krevende forhold. Nye funksjoner er bla.a.: LED-arbeidslys, vindusvisker med utvidet viskeområde, store refleksbåndene på motvekten og ny rullegardin. Dette sikrer deg både sikt og synligheten når du trenger det som mest. ZX350LC-7 kan med enkle justeringer ut fra førerens preferanser og krav på arbeidsplassen fininnstilles for optimal produktivitet.  – Uten å redusere drivstofforbruket.

Skal du fullføre prosjektet til rett tid og innenfor budsjettet? Da er du avhengig av at anleggsutstyret gjør jobben hele dagen, hver dag. Hitachi-eiere har slik sett kunne profittere på generasjoner av maskiner. Med enestående driftssikkerhet og slitestyrke har maskinene bevisst sin styrke– og Zaxis-7-serien er intet unntak.

De nye mellomstore gravemaskinene fra Hitachi er bygd for å vare. Og du kan være trygg på investeringen du har gjort. De har gjennomgått strenge og langvarige tester på egne anlegg i Japan, der målet har vært å gi deg lengst mulig oppetid.

Som et resultat av dette er en lang rekke slitesterke, nye komponenter tatt i bruk. På de nyeste Trinn V-kompatible maskinene – er alt forbedret.  Helt ned til detaljer som stivheten på dørhengslene. Standardutstyr på Zaxis-7-serien er nå et høytytende hydraulikkfilter som fanger opp alt støv i hydraulikkoljen og dermed bidrar til reduserte driftskostnader.

Nedetid unngås ved hjelp av det robuste etterbehandlingssystemet. Dessuten reduseres den  ytterligere gjennom fokuseringen på enkelt vedlikehold og rengjøring, med tid og penger spart. Blant funksjonene som reduserer bekymringene, er også den toveis hovedstrømbryteren.

Kombinert med serviceavtale fra Nasta er beltegraver ZX350LC-7 en sikker og trygg vinner!

Kundeerfaring:

Fiskå Maskin har en imponerende maskinpark. Da rammeavtalen med Norsk Stein ble fornyet med 5 nye år, var det på tide med en utskifting av maskiner. Etter en nøye vurdering og sammenligning av driftsdata falt valget på 3 nye Hitachi ZX350LC-7 maskiner.

«Man kan sikkert forsvare alt man har lyst på, men vi prøver jo å være mest mulig objektive i innkjøpsprosessene. Og ingenting er ubrukelig, langt i fra, men vi har vært veldig happy med Haugsland og servicen, samt vårt samarbeid med Nasta. Men vi bruker jo våre erfaringer til å utvikle oss hele tiden.»

Arne Håkon Riskedal, administrasjonsleder i Fiskå Maskin AS

Kundeerfaring:

Vi tok turen til Vinje og Qmatec Drilling AS for å være med da deres hittil største prosjektet var på vei ut til kunde. 4530XLR er en spennende nysatsing fra Qmatec, der selskapet har utviklet en gravemaskinbasert rigg for håndtering av 12m borerør. Gravemaskinen som bygges om er en Hitachi ZX350-7.

«Hitachi ZX350-7 har vært helt perfekt til vårt formål. Fordelen med å bruke gravemaskin som basemaskin er først og fremst rekkevidde. Dessuten har man rotasjonsmuligheten, som gjør for eksempel mating av rør mye enklere. Fordelen med å kunne håndtere 12 meter rør gir økt effektivitet og lavere kostnader.»

Kjell Arild Grønås, daglig leder i Qmatec Drilling AS

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search