Hjem / Anleggsmaskiner / Spesialmaskiner / Elektriske anleggsmaskiner / ZERON ZE350 utslippsfri gravemaskin på kabel
Zeron ZE350

Zeron ZE350 – en utslippsfri gravemaskin på kabel!

Maskinvekt: 38 000 kg
Motoreffekt: 210 kW / 286 hk
Energiløsning: Kun kabel
Energitilførsel: Anbefalt 300A
Skuffestørrelse:
2 000 liter
Rekkevidde:
11 220 mm
Gravedybde:
 6 900 mm

Zeron ZE350 er en utslippsfri gravemaskin på kabel som tar utgangspunkt i Hitachi ZX350 modellene. Maskinene kan kjøres 24/7 ved tilkobling til kabel på dedikert kurs (300A).

En utslippsfri gravemaskin på kabel betjenes og vedlikeholdes på tilnærmet lik måte som en vanlig anleggsmaskin. Man trenger derimot ikke å fylle på diesel. En av de største forskjellene på en vanlig gravemaskin kontra en utslippsfri er at den lager mindre støy. Når det gjelder kabelløsningen har Nasta Spesialproduksjon også utviklet en container med kabeltrommel som forenkler hverdagen for maskinføreren. Denne løsningen kan du lese mer om her.

Du kan lese mer om hvilke brukererfaringer vi har på maskinen og hvordan maskinfører Andreas hos Steen & Lund AS synes det har fungert her: Utslippsfrie anleggsmaskiner – det funker!

ZE350 utslippsfri gravemaskin på kabel har en driftsvekt på 38 tonn og var en av de første utslippsfrie maskinene som ble lansert i Norge. På Biri omsorgssenter i Gjøvik kommune ble den elektriske beltegraveren tatt i bruk. Det var Eldar Vågan som døpte denne maskinen – og maskintype ble deretter kalt ELDAR. Du kan se selve dåpen på Bygg-tv her. Vi tror den er verdens største elektriske gravemaskinen som er benyttet på en byggeplass og som er beregnet på å kunne flyttes fra byggeplass til byggeplass. Og – på tross av mange dystre spådommer: kabelen var like fin og reservekabelen ubrukt ved prosjektslutt. I det hele tatt har maskinen gått problemfritt på sitt første prosjekt. Les mer om prosjektet på BETONMAST sin hjemmeside

Lær mer om hvordan maskinen fungerer her:

English version

German version

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search