Hjem / Anleggsmaskiner / Gravemaskin / Giganter / Beltegraver ZX890-7
Hitachi ZX890LCH-6 John Myrvang AS

Beltegraver ZX890-7 – Stor kjempe med god førerkomfort

Maskinvekt: 87 500 kg
Motoreffekt: 382 kW / 519 hk
Skuffestørrelse: 4 500 – 5 500 liter

Hitachi ZX890-7 kommer i to ulike varianter: ZX890LCH-7 og ZX890LCR-7, sistnevnte er en steinbruddsversjon (R=Rock).

Du er selve midtpunktet i designet av serie 7 gravemaskiner. Det kontinuerlige arbeidet med å forbedre tidligere maskingenerasjoner i Zaxis-7-serien har Hitachi sett nærmere på utfordringene du møter i steinbruddet. De har lagt ekstra vekt på å forbedre føreropplevelsen. Med den nye, ergonomiske utformingen av konsoll og brytere blir betjeningen og tilgangen til kontrollene enkel og komfortabel. Du navigerer raskt og enkelt gjennom menyen på den 8-tommers antirefleks LCD-skjermen med multifunksjonskontrollen. Den høyoppløste skjermen er også lettere å lese, og den oppdaterte layouten gir et tydelig bilde av funksjonene du ønsker – for eksempel klimaanlegg, DAB+-radio og Bluetooth®. Føl forskjellen med den synkroniserte bevegelsen av sete og konsoll, som sørger for at du er mindre sliten på slutten av en lang arbeidsdag. Strekk ut kroppen i det romsligste førerhuset fra Hitachi til dags dato, med forbedret pedalplassering og rikelig klaring for hode og føtter. Og sitt komfortabelt takket være enkelt justerbar konsollhøyde med tre posisjoner å velge mellom.

Som alltid ser Hitachi etter nye løsninger, og de har fokusert på hvordan vi kan gi deg maksimal driftstid gjennom hele levetiden til maskinen. Lønnsomheten til gruve- og steinbruddsdrift avhenger av driftssikkerheten og effektiviteten til produksjonsmaskinene. Med de nyeste store Zaxis-7-gravemaskinene kan du stole på at du får topp kvalitet, garantert maksimal oppetid på selv de mest fjerntliggende steder og reduserte eiekostnader – som alt sammen bidrar til bunnlinjen. Lønnsomheten vil øke takket være den imponerende drivstofføkonomien til disse Trinn V-kompatible maskinene. Gravemaskinene med det nye, flotte utseendet har opptil 20 % lavere drivstofforbruk enn de tidligere modellene. Hitachis bransjeledende hydraulikksystem, HIOS V, gir bedre effektivitet med hensyn til å svinge, senke bommen og åpne skuffen med stikken på store gravemaskiner. Førerne kan dessuten styre drivstoffeffektiviteten – og redusere kostnadene – ved bruk av den splitter nye ECO-måleren, som vises klart og tydelig på den multifunksjonelle fargeskjermen.

Produktivitetsnivåene på anlegget blir bedre takket være den økte fronthastigheten ved lastearbeid og den økte motoreffekten i de nye, store Zaxis-7-gravemaskinene, noe som bidrar til å oppnå en høyere kapasitetsutnyttelse.

Stormaskiner fra Hitachi har i årevis vært svært driftssikre. Når du velger Hitachi ZX890-7 maskin i din maskinpark sover du godt om natten – fordi du er sikker på at maskinene vil fortsatt være i drift neste morgen. Kombinert med serviceavtale fra Nasta er du som maskineier sikret forutsigbare kostnader i hele serviceavtale perioden. Du kan lese mer om serviceavtale fra Nasta her

Les om hvorfor John Myrvang AS velger stormaskin fra Nasta:
Stødig, sterk og sikker 890LCH-6 hos John Myrvang AS!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search