Hjem / Anleggsmaskiner / Hjullaster / Hjullaster ZW180-7
Hitachi Hjulgraver ZW180-7

Hjullaster ZW180-7 – Produktivt og nøyaktig arbeid

Maskinvekt: 15 710 kg
Motoreffekt: 129 kW / 175 hk
Parallelløft: Ja
Skuffestørrelse: 2500 – 5200 liter

HITACHI ZW-7 HJULLASTERE –
SERVICEMASKIN MED FØREREN I FOKUS

En allsidig hjullaster i ny serie

Hjullasteren ZW180-7 er designet for å gi føreren full kontroll, med bransjeledende sikkerhetsfunksjoner og høyest mulig komfort i førerhuset. Eksepsjonell effektivitet og optimal driftstid reduserer payback tiden for maskinen.

Hjullasteren er nå bygget for og rundt maskinføreren. Noen av de nye endringene er:

  • Elektriske spaker følger setet
  • Bedre plassering av ryggeskjerm med nytt kamera
  • Innebygget vektindikator
  • Lavt støynivå
  • Nye ryggesensorer og ryggekamera
  • Nye lys, samt design endringer som gir bedre sikt og mindre forstyrrende reflekser

Føl forskjellen

Den største merkbare endringen på de nye serie 7 hjullasterne er førerhuset. Suveren allroundsikt og intelligente systemer gjør den nye ZW180-7 til den sikreste maskinen på markedet. Aerial Angle kamera-systemet gir førerne et unikt 270 graders fugleperspektiv over arbeidsområdet, mens det bakre hindringsdeteksjons- og varslingssystemet umiddelbart varsler om noe skulle nærme seg bak maskinen. En rekke andre sikkerhetstiltak er dessuten integrert for å gjøre arbeidsplassen tryggest mulig.

Den fullstendig redesignede førerhytten er designet for at førerne skal være mindre slitne og mer fornøyd etter et skift, blant annet ved at setet og spaker har fullfjæring. Hjullasterne har et spesielt lavt lydnivå og takket være elektriske spaker, ny skjermkontroller og praktisk sidebryterpanel er maskinen enkel å betjene. En 8-tommers monitor styres via et styrehjul, og et nytt sidepanel gjør lasteren enkel å operere.

Teknisk sjef hos Nasta, Espen Olsen, er også meget imponert over de nye hjullasterne: «Det er mange nye og spennende funksjoner på denne modellen. ZW180-7 har fått seg et bra løft med hensyn til førerkomfort og støy. Hold-funksjon på ekstrahydraulikken er også en stor forbedring. Modellen er lovlig langs vei og er blant annet godt egnet til brøyting. Modellen er mer smidig og egner seg godt som servicemaskin. Maskinen er svært oversiktlig og med 270 graders kamera har man full kontroll. Modellen kan nå også leveres med multifunksjonsspak eller fingertipp-spak».

Forbedrer inntjeningen med maksimert oppetid

Kombinasjonen av sterkt forbedret drivstofføkonomi og effektivitet gjør at ZW180-7 tjener mer penger for eieren. Raskere og mer effektive lastingsoperasjoner muliggjøres med en automatisk hastighetsreguleringsfunksjon. Maskinen reduserer automatisk hastighet når den nærmer seg kjøretøyet. Det nye lastindikatorsystemet gjør at ZW-7-modellen laster mer nøyaktig, med besparelse av tid og penger som resultat. Føreren kan overvåke drivstofforbruket via ECO-måleren, og ytelsen kan økes med flere justerbare funksjoner.

Radiatoren er nå mer grovmasket og det gjør at maskinen har mindre sjanse for å gå varm. Endringer i konstruksjonen gjør dessuten lasterne nå enda mer servicevennlige.

En allerede driftssikker hjullaster blir nå enda mer pålitelig fordi ZW180-7 er konstruert med enda mer holdbare komponenter, intelligente forebyggingssystemer og enkle vedlikeholds funksjoner.

Total kontroll og støtte

Gjennom hele livssyklusen til de nye ZW-7 hjullastere, tilbyr Nasta og Hitachi et bredt spekter av tilgang til viktige data og verktøy slik at eier og operatør kan administrere maskin og maskinpark effektivt. Disse inkluderer allerede eksisterende maskinovervåkingssystemer som ConSite (en del av Global e-Service), og ConSite Pocket-appen, som hjelper til med å overvåke ytelse, spore plassering og planlegge vedlikehold.

Kundeerfaring:

Vi er på Granneshagen i Stavanger, hvor det nylig er levert to nye Hitachi maskiner til selskapet B & G Tunnel AS. En ny ZW180-7 hjullaster, samt en spesialprodusert ZX180W-7 tunnelmaskin på hjul vil bidra til prosjektet med å drive tunnel fra Grannes til Tjensvoll.

«Dette er absolutt rett størrelse for oss her. Vi kunne ikke ha noe større på grunn av størrelsen på snittet i tunnelen. Maskinene passer godt for dette prosjektet.»

John Grøtteland, anleggsleder i B & G Tunnel AS

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search