Hjem / Anleggsmaskiner / Gravemaskin / Minigraver / Minigraver ZX65USB-6
Hitachi zx65usb-6

Den brukervennlige ZX65USB-6 tilbyr høy ytelse, stabilitet og komfort og er enkel å vedlikeholde.

Maskinvekt: 6 500 kg
Motoreffekt: 42,4 kW / 57,6 hk
Skuffestørrelse: 320 liter

Den brukervennlige ZX65USB-6 tilbyr høy ytelse, stabilitet og komfort og er enkel å vedlikeholde. Den nye Zaxis‑6-modellen kan brukes med et stort utvalg tilbehør og er ideell for utleie, grøftegraving, grunnarbeid, landskapsarbeid og innendørs rive- og byggearbeid. Den har Euro 5-kompatibel motor og DPF-etterbehandlingsenhet for å redusere utslippene.

ZX65USB-6 er utstyrt med EGR for å redusere NOx-utslippene og med DPF for å redusere partikkelutslippene. Common rail-systemet bidrar til optimal motordrift, noe som ikke bare reduserer utslippene, men også gir bedre drivstofføkonomi og lavere driftskostnader. Også ECO-modus, automatisk tomgang og isokron motorstyring bidrar til å redusere drivstofforbruket betydelig.

Eksepsjonell komfort
Førerkomfort var en viktig faktor da Zaxis‑6-serien av minigravere ble designet. Det ROPS-kompatible førerhuset til ZX65USB-6 er romslig, slik det også var på Zaxis-5-modellene. Det er lett å komme inn i takket være stigtrinnet, og det har et bredt, justerbart sete med fjæring og glidefunksjon, omgitt av brukervennlige kontroller som er lette å nå. Front, bomutsving, kjøring og blad betjenes med hydrauliske styrespaker. En ekstra motvekt som gir bedre stabilitet, er tilgjengelig som ekstrautstyr. ZX65USB-6 er utstyrt med nye LED-lys – to på førerhuset og ett på bommen. Disse er svært energieffektive og har lengre levetid enn halogenlys. En solskjerm (ekstrautstyr) på frontruten gir bedre i sikt i sterkt sollys.
Den valgfrie multifunksjonsspaken (AFL) er nyttig i forbindelse med diverse tilbehør, for eksempel en hydraulisk pigghammer. Den har en proporsjonalbryter for ekstra rør og muliggjør manøvrering med rykkfrie bevegelser og meget god kontroll. En AFL nummer to for ytterligere rør er tilgjengelig som fabrikkmontert ekstrautstyr.

Enkel å vedlikeholde
Enkelt vedlikehold er en integrert del av den brukervennlige designen til ZX65USB-6. Motor- og radiatordekselet er utformet med tanke på enkel tilgang. Mer plass rundt åpningen til drivstofftanken gjør det enklere å fylle drivstoff på minigraveren.
Det er også enklere å holde førerhuset rent på innsiden, takket være den todelte gulvmatten, som kan tas ut for enkel rengjøring. Åpningene i doserbladet gjør at det ikke bygges opp så mye skitt, og skitten er enklere å fjerne. Batteriet er plassert på samme side som radiatoren for å gi enkel tilgang. For å gjøre vedlikeholdet tryggere og enklere er hovedstrømbryter nå blitt standardutstyr.Hitachis minigravere er kjent for sin slitestyrke, og funksjoner som fôringer med høy ytelse i fronten, boksinndelt blad med stiv ramme, D-profilramme og bomsylindervern sørger for høy produktivitet og oppetid.Seigo Yamamoto, Product Manager for Mini & Compact Products hos HCME, sier: «ZX65USB-6 er en minigraver, men motoren på 41,2 kW gjør at førerne vil oppleve kraften til en gravemaskin i mellomklassen. DPF-etterbehandlingsenheten reduserer skadelige utslipp og gir føreren et sunnere arbeidsmiljø. Vi har designet minigraverne i Hitachis Zaxis-6-serie med et ønske om å overgå forventningene til eiere og førere rundt om i Europa, og vi tror vi vil lykkes i dette.»

Fordeler
Mindre utslipp med DPF-etterbehandlingsenhet
Høy produktivitet og reduserte driftskostnader
Brukervennlig, med komfortabel betjening
Meget enkel å vedlikeholde

Les om hvorfor Berge Bygdeservice AS valgte Hitachi ZX65USB-6

Kundeerfaring:

Den 23 år gamle norske entreprenøren, Simen Berge, har allerede mange års erfaring med anleggsarbeid. Da han konfirmerte seg sparte han alle pengene og kjøpte sin egen traktor!

«Vi får hjelp når vi trenger det, og servicemekanikerne er alltid tilgjengelig med de riktige delene på kort varsel. Dette sparer oss for mye tid! Dette, samt svært gode relasjoner til resten av folka hos Nasta er jeg fremdeles like fornøyd som jeg var da jeg kjøpte den første Hitachi»

Simen Berge, Berge Bygdeservices

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search