birger mekvikmaskin

«Det er en kjempegod laster!
Komforten er kjempebra. Den er myk og god.
Det er rett og slett en fryd å kjøre!»

hitachi-zw310-6-mekvikmaskin
stian mekvikmaskin

«Maskinen er god å kjøre og lyddempingen
i hytta er veldig bra – jeg hører nesten ikke
knuseren når jeg sitter og laster»

hitachi-zx350-6-knuseverket

En kjempegod laster hos Mekvik Maskin!

Arne Birger Solheim er hjullastersjåfør hos Mekvik Maskin AS i Kristiansund. Han kjører en Hitachi ZW310-6 hjullaster i bruddet på Husøya. Hjullasteren fyller knuseverket kontinuerlig med singel og grus.

Når Arne Birger begynte hos entreprenøren for snart 7 år siden kjørte han en ZW310-5. Denne lasteren ble erstattet av en ZW310 serie 6 maskin på høsten 2019. Den nye maskinen har en 302hk Cummins motor, ABL hk-feste og en 4,5-kubikk lasteskuff. I forhold til serie 5 maskinen – har den nye serie 6 maskinen også lock-up på konverteren – noe som gir vesentlig høyere transporthastighet under krevende forhold, samt forbedret drivstofføkonomi.

«Det er en kjempegod laster! Komforten er kjempebra. Den er myk og god. Det er rett og slett en fryd å kjøre!» smiler Solheim.

I samme knuseverk går også en ZX350LC-6. Bak spakene på denne sitter Stian Sæter og mater grovknuseren på anlegget. Han har også gode erfaringer med Hitachi. «Maskinen er god å kjøre og lyddempingen i hytta er veldig bra – jeg hører nesten ikke knuseren når jeg sitter og laster» smiler Sæter.

Mekvik Maskin AS, etablert i 1948, er en totalleverandør av grunnarbeider for både private, profesjonelle og offentlige utbyggere på nordvestlandet. Bedriften utfører sprengning, masseforflytning, utfyllingsarbeider, planering, plastring, natursteinsmur, tomtearbeid, grunnarbeid, fundamentering, rivning og pukkproduksjon. På knuseverket på Husøya produseres fraksjoner til eget behov, samt for salg på det åpne markedet.

Ifølge driftsleder Per Mekvik er valget av Hitachi hjullaster basert på gode erfaringer med Hitachi maskiner generelt. «Vi er veldig godt fornøyd med den nye lasteren. Vi har hatt Hitachi i mange år og er godt fornøyd med maskinene fra Nasta» avslutter Mekvik.

Følg oss i sosiale medier
Ønsker du mer informasjon om Hitachi ZW310-6?

Se video

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search