Hjem / Anleggsmaskiner / Hjullaster / Hjullaster ZW310-6
Hitachi ZW310-6 Damåsen Pukkverk

Hjullaster ZW310-6 – Populær og kraftig hjullaster med høy fart.

Maskinvekt: Ca 26 000 kg
Motoreffekt: 222 kW / 302 hk
Parallelløft: Nei
Skuffestørrelse: 4 500 liter

Pålitelighet

Det er ingen tvil om at Hitachi hjullastere har fått et rykte på seg for å være svært pålitelige og driftssikre. Flere og flere velger oransje hjullastere fra Hitachi.

Med sikte på en generelt bedre brukeropplevelse ble det gjort viktige endringer av førerhuset i forhold til tidligere modeller. Disse endringene innebærer blant annet fordeler som bedre sikt og et romsligere arbeidsmiljø. I tillegg er det kommet på plass en rekke praktiske og brukervennlige funksjoner som hjelper deg med å få jobben gjort raskt, enkelt og komfortabelt slik at du får en hyggeligere arbeidsdag. “De nye serie 6 hjullasterne er mykere i gira og det er en kjempeforskjell å kjøre sammenlignet med tidligere hjullastere” ifølge teknisk sjef for hjullaster hos Nasta, Espen Olsen. Hovedforskjellen er selvfølgelig at dieselpartikkelfilteret er byttet ut med AdBlue. For omtrent hver tredje tank med diesel skal det nå også fylles AdBlue. AdBlue måleren sitter i displayet. Den nye serie 6 hjullasteren oppfyller dermed EU steg IV og US EPA Tier 4 final miljøkrav. På grunn av motortypen har også de nye hjullasterne lavere dieselforbruk. Dessuten er motoren mer kompatibel med girkassen. Hjullasterne har brenning hver 50nde time – ikke hver åttende som er sært vanlig hos andre produsenter. “Det tennes en lampe, men maskinfører vil ikke merke noe forskjell ellers” presiserer Olsen. Nytt er også at hjullasterne får Lockup fra ZW250-6 til ZW550-6 (noe som tidligere kun var på modellene 370 og 550). Dette gjør maskinene hurtigere i transportmodus. Nytt fra Hitachi er også at fartsbegrensninger på hjullasterne nå kan settes av både kunde og leverandør. Originalt spakstyringssystem er nå elektrisk fra ZW220-6 hjullaster og opp. Støynivået er hytta er også betraktelig redusert. Det er bedre sikt for føreren og eksospotten og luftinntaket er endret for å forbedre hverdagen til maskinføreren. Design, har vært stikkord i utviklingsavdelingen hos Hitachi for å optimal førerkomfort og sikkerhet i og rundt maskinene

Ytelse

Maskinene i den nye serien kommer i nytt design som forbedrer både ytelse og kjøreropplevelse. En av markedets mest oversiktlig førerhytte, kombinert med svært enkel betjening av alle servicepunkter – resulterer i en fantastisk maskinføreropplevelse. I tillegg til førerkomfort er også den avanserte teknologien videreutviklet. Hjullasterne i den nye ZW-6-serien har bedre ytelse og produktivitet enn sine forgjengere takket være den avanserte teknologien de bygger på. Hitachi har utviklet slik teknologi i mer enn 40 år, noe som har bidratt til å gjøre oss kjent verden over for våre førsteklasses anleggsmaskiner. Flere av funksjonene til den nye hjullasteren er utviklet med sikte på å redusere innvirkningen på miljøet, gi lavere drivstofforbruk og forbedre ytelsen på enhver type arbeidsplass. Som maskineier får du itillegg en maskinpark med lave driftskostnader. Og med serviceavtale fra Nasta er du dessuten sikret pålitelige driftsresultater uten skjulte kostnader eller ubehagelige overraskelser!

Kundeerfaring:

Tidlig i 2018 bestemte daglig leder i firmaet, Per Erik Bergan – også kjent under navnet Pelle, for å bytte ut en av firmaets hjullastere med en Hitachi. Erfaringene med hjullasteren var så bra at han snaut et år etter bestemte seg for å investere i nok en Hitachi ZW310-6.

«Det er en veldig fin maskin, med en rekke gode finesser. Med en god maskin kan jeg også levere bedre i mitt arbeid. I oppoverbakke er den sterk, så kjøring i motbakke er ingen problem! Det er den beste maskin jeg har kjørt!»

André Zimmermann, Damåsen Pukkverk AS

Kundeerfaring:

Når Arne Birger begynte hos entreprenøren for snart 7 år siden kjørte han en ZW310-5. Denne lasteren ble erstattet av en ZW310 serie 6 maskin på høsten 2019. Den nye maskinen har en 302hk Cummins motor, ABL hk-feste og en 4,5-kubikk lasteskuff.

«Det er en kjempegod laster! Komforten er kjempebra. Den er myk og god. Det er rett og slett en fryd å kjøre! Vi er veldig godt fornøyd med den nye lasteren. Vi har hatt Hitachi i mange år og er godt fornøyd med maskinene fra Nasta»

Per Mekvik, Driftleder i Mekvik Maskin AS

Kundeerfaring:

Det er ikke hver dag vi får besøk en hel familie på Nasta i Larvik. Ekstra hyggelig var det derfor når Fosse Maskin og Transport AS rullet inn portene med representanter for ikke mindre enn fire generasjoner da de skulle hente sine nye Hitachi anleggsmaskiner.

«Hvorfor Hitachi? Alltid Hitachi – nei da – vi har vært fornøyd med Hitachi hele veien. Det er jo det vi har vokst opp med rett og slett. Vi er veldig fornøyde med både service og kvaliteten på maskinene! Servicen har vært helt topp – det er nok grunnen til at vi har en overvekt av Hitachimaskiner i parken i dag. Så vi er fortsatt veldig fornøyde alle sammen»

Christian Fosse, Fosse Maskin og Transport AS

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search