HK Sandnes Geir

«Service og oppfølging fra Nasta er
helt suveren – det kan ikke bli bedre!»

HK Sandnes maskin i arbeid - ZX225USLC-6
HK Sandnes, Rune Sandnes

«Vi kjøpte vår første Hitachi tilbake i 1986
– bare noen få år etter de ble lansert i Norge.
Helt siden den gang har vi hatt Hitachi
maskiner i maskinparken vår»

HK Sandnes - consite Pocket

Hitachi siden 1986!

Rune er daglig leder hos H. & K. Sandnes AS – et firma i Larvik med 44 ansatte. Selskapet omsetter for cirka 115 millioner kroner og har en hel rekke oransje maskiner i parken.

Selskapet ble etablert i 1972 som personlig firma og selskapet har gjennom 40 år bygd erfaring og kompetanse, og framstår i dag som en komplett entreprenør innen grunnarbeider.

Selskapets første nye Hitachi gravemaskiner, var en UH083 og UH063. 30 år senere, består dagens Hitachi-flåten av en ZW65 kompakt hjullaster, en ZX65USB-5 minigraver og tre hjulgravere (en ZX140W-5, ZX145W-6 og ZX170W-5), samt åtte midigravemaskiner (en ZX85US-5 , ZX135US-3, ZX135US-5, ZX225US-3, ZX225USLC-5, to ZX225USLC-6s og ZX290LC-5).

«Vi kjøpte vår første Hitachi tilbake i 1986 – bare noen få år etter de ble lansert i Norge. Helt siden den gang har vi hatt Hitachi maskiner i maskinparken vår» smiler Rune.

Selskapet har servicekontrakter med utvidet garanti på sine maskiner. «Det gjør det mulig for oss å beholde Hitachi-maskinene i snitt mellom fem og syv år,» sier Sandnes.«Det er også gunstig for oss, fordi vi vet hva de faste kostnadene vil være, og dette gjør at vi kan lage en nøyaktig prognose».

I tillegg bruker entreprenøren aktivt maskinovervåkingssystemet til Hitachi – Global e-Service. Systemet gir selskapet enkel tilgang til Owners Site og ConSite, som daglig sender driftsdata. ConSite genererer en automatisk rapport som oppsummerer informasjonen fra Global e-Service på månedlig basis. Denne rapporten har H. & K. Sandnes nå mottatt i to år.

«Rapporten er utmerket for overvåking av utslipp, drivstofforbruk og maskinplassering. Vi vil helt sikkert fortsette å øke bruken av dette verktøyet i fremtiden, for eksempel for å hjelpe våre maskinførere til å bruke maskinene mer effektivt. Dessuten overvåker vi CO2-utslippsstatistikken for våre offentlige og kommunale prosjekter. Rapportene også en nyttig indikator på forbedringene i drivstofføkonomien. Vi kan for eksempel tydelig se at det har vært en besparelse på opptil en tredel i drivstoffkostnadene mellom ZX225USLC-3 og ZX225USLC-6. Den nye maskinen er utmerket, og TRIAS II-hydraulikksystemet har absolutt hjulpet i så måte – noe som er så viktig for vår bunnlinje» presiserer Sandnes.

I tillegg viser ConSite Pocket App varsler i sanntid og kommer med anbefalinger om hvilke tiltak du som kunde må ta. Appen gjør det også mulig å se lokasjonen til maskinene til enhver tid. «Hvis det noen gang er et problem med en maskin, tar Nasta alltid ansvar og ettermarkedsfolka er raskt på plass» tillegger Rune. «Vi er ekstremt fornøyde med dette. Det er også utmerket kommunikasjon mellom maskinførerne og serviceteamet fra Nasta – noe som er viktigste i mine øyne».

Det kan maskinfører i selskapet Geir Øyen bekrefte. Han kjører en Hitachi ZX225USLC-6 og er veldig fornøyd; «service og oppfølging fra Nasta er helt suveren – det kan ikke bli bedre!».

Følg oss i sosiale medier
Ønsker du mer informasjon om Hitachi gravemaskiner?

Se video

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search