Hitachi ZX300LC-7 Brødrene Karlsen Anleggsdrift AS

«Det er så mange ting som
gjør den bra! Den er kjapp, sterk,
stabil og stille med god komfort!»

Hitachi ZX300LC-7 Brødrene Karlsen Anleggsdrift AS
Hitachi ZX300LC-7 Brødrene Karlsen Anleggsdrift AS

Meget fornøyd maskinfører hos Brødrene Karlsen Anleggsdrift AS

Brødrene Karlsen AS ble etablert som en maskinentreprenør i 1960 av brødrene Alf, Harald og Jim Karlsen. 60 år senere er det fortsatt direkte etterkommere av brødrene som eier og driver selskapet.

Maskinentreprenøren i Troms og Finmark har Balsfjordregionen som hovedmarked og er lokalisert i Storsteinnes. I 2000 ble selskapet omdannet til AS. Brødrene Karlsen Anleggsdrift AS og Brødrene Karlsen Eiendom AS ble etablert med samme eierstruktur.

Det er en imponerende maskinpark som i dag blant annet inneholder Hamm HI13 anleggsvals, en ZX140WT-5 hjulgraver, samt en rekke Hitachi beltegravere; en ZX85US-6, en ZX210LC-5, en ZX225USRLC-5 og en ZX300LC-6. Tidlig på åttitallet ble det startet med grus- og pukkproduksjon på Markenes i eget grustak.

I 1992 ble grus- og pukkaktiviteten på Bergneset etablert som en underavdeling med datterselskapet Bergneset Pukk og Grus AS. I dette pukkverket går det i dag en Hitachi ZX470-5 som har rundet 10 000 timer, samt en eldre ZX350.

Vi besøker et av prosjektene til Brødrene Karlsen Anleggsdrift AS er et boligområde i Hatteng, i Storfjord kommune. Holder på med infrastruktur til boligfelt, som inkluderer vann og kloakk, pumpestasjon og veibygging.

Øyvin Sørensen jobber på dette prosjektet og kjører en Hitachi ZX300LC-6. Maskinen ble levert i midten av Januar i år, men Øyvin har kjørt maskin siden 2004. Han er svært fornøyd med sitt nye kontor og har mange superlativer om sin nye maskin:

«Den er ryddig innvendig. Alt er så godt plassert inne i hytta. Alt ligger egentlig fremfor deg. En sterk og stabil maskin. Komforten er utrolig god. Det er bare flott egentlig – det er skikkelig bra! Jeg er rett og slett kjempe fornøyd!» smiler maskinføreren.

Du kan lese mer om Hitachi ZX300LC-6 her:
Ønsker du å prøvekjøre eller få et godt tilbud på en beltegraver?
Følg oss i sosiale medier

se video

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search