Bell B60E Hamar Pukk og Grus

"Jeg er positivt overrasket over
kjørekomforten. Hytta er oversiktelig
og den er svært enkel å kjøre".

Bell B60E Hamar Pukk og Grus
Bell B60E Hamar Pukk og Grus

Dumperen med stor D!

Dumpere fra Bell Equipment har så langt ikke skuffet. Nasta AS begynte som eneimportør av rammestyrte dumpere fra Bell Equipment tilbake i 2004.

Selskapet Bell Equipment har i likhet med Nasta AS en lang historie innen bransjen. I dag er de velkjente for en rekke produkter, men fremfor alt for å være en av verdens mest anerkjente «rammestyrt-dumper-spesialist». Motto deres er «Strong Reliable Machines, Strong Reliable Support» – og det er ingen tvil om at leverandøren leverer.

Produktsjef Ole Kristian Skauan er ikke i tvil: «Dette er dumperen med stor D!». Vi møter han hos Hamar Pukk og Grus, hvor en Bell B60E går i demo. Dumperen er den største i sortimentet fra Bell Equipment. Lasteplanet på hele 35 kubikk, kan frakte opp til 60 tonns nyttelast. Dette gjør den til den beste dumperne i klassen når det gjelder å frakte mest mulig tonn per liter diesel, som har vært en av Bell sine hovedfokus i lang tid.

I bruddet er dumperen allerede i gang med å frakte store masser. Bak rattet sitter dumpersjåfør Joakim Solhus. Han har testet Bell dumperen i deres anlegg – og han er så langt imponert over dumperen:

«Jeg er virkelig positivt overrasket over førerkomforten. Det er bra komfort og hytta er oversiktlig. Den er også fryktelig enkel å operere!» smiler dumpersjåføren.

Den gode førerkomforten forsterkes dessuten av at dumperen har såkalt «Comfort Ride» både foran og bak. «Et dempningssystem som blant annet nivellerer forrammen, slik at den står rett» tillegger Skauan. «Et annet stort pluss med Bell B60E er at den styrer på midten – og får dermed en veldig liten svingradius. For- og bakakslingene går i samme spor og resultatet er todelt: Man får en veldig liten dekkslitasje, samt at veien der den kjører ikke ødelegges. Dumperen har dessuten både 4-hjulstrekk og våte bremser på alle fire hjul og kan derfor benyttes både på god og svært dårlig anleggsvei» avslutter han.

Du kan lese mer om Bell B60E her:
Ønsker du å prøvekjøre eller få et godt tilbud på en Bell?
Følg oss i sosiale medier

Se video

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search