Bell B60E

Rammestyrt dumper Bell B60E – Dumperen med stor D!

Lastekapasitet: 35 m3
Maskinvekt: 42 476 kg
Motoreffekt: 430kW / 577 hk

Dette er Dumperen med stor D! Ønsker du å drive driftsøkonomisk er dette lasteren for deg! Men hele 35 kubikk lasteplan er dette den største dumperkassen i verden i dag. Dette gjør at Bell B60E kan frakte mer tonnasje, til en lavere kostnad per tonn! Denne kommer også som 4×4!

Selskapet Bell Equipment har i likhet med Nasta AS en lang historie innen bransjen. I dag er de velkjente for en rekke produkter, men fremfor alt for å være en av verdens mest anerkjente «rammestyrt-dumper-spesialist». Motto deres er «Strong Reliable Machines, Strong Reliable Support» – og det er ingen tvil om at leverandøren leverer.

Vår erfaring

Produktsjef Ole Kristian Skauan er ikke i tvil: «Dette er dumperen med stor D!». Dumperen er den største i sortimentet fra Bell Equipment. Lasteplanet på hele 35m3 kan frakte opp til 60 tonns nyttelast. Dette gjør den til den beste dumperne i klassen når det gjelder å frakte mest mulig tonn per liter diesel, som har vært en av Bell sine hovedfokus i lang tid.

Den gode førerkomforten forsterkes dessuten av at dumperen har såkalt «Comfort Ride» både foran og bak. «Et dempningssystem som blant annet nivellerer forrammen, slik at den står rett» tillegger Skauan. «Et annet stort pluss med Bell B60E er at den styrer på midten – og får dermed en veldig liten svingradius. For- og bakakslingene går i samme spor og resultatet er todelt: Man får en veldig liten dekkslitasje, samt at veien der den kjører ikke ødelegges. Dumperen har dessuten både 4-hjulstrekk og våte bremser på alle fire hjul og kan derfor benyttes både på god og svært dårlig anleggsvei» avslutter han

Lavest kostnad per tonn

Rammestyrt dumper Bell B60E gir mer tonnasje enn noen gang før, til en lavere kostnad per tonn. Den beholder alle av de tradisjonelle sikkerhets- og produktivitets egenskapene, mens den samtidig gir den perfekte kjøreopplevelsen off-road som en ikke ADT-løsning kan matche.

Bell er en ledende aktør i bransjen. Gjennom innovative produkter og prinsippet lavere kostnad per tonn får kunden den ultimate løsningen. Dumperen har blitt utviklet basert på kundeerfaringer. I denne prosessen lette de etter en maskin som ville fungere bedre enn konvensjonelle transportløsninger i glatt og ulendt terreng. Resultatet ble en 2 akslet 4×4 ADT.

B60E har vært godt mottatt i markedet. Dumperen gir høy produktivitet i ugunstige kjørefoldhold der andre maskiner ikke fungerer optimalt. I tillegg har den enkelt vedlikehold og lave driftskostnader.

se video

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search