Hitachi ZX225USR-6 Brødrene Killi as

«Vi har hatt Hitachi siden starten
– og vi er fortsatt veldig fornøyd
med gravemaskinene!»

Hitachi ZX225USR-6 Brødrene Killi as
Hitachi ZX225USR-6 Brødrene Killi as

«Jeg er storfornøyd!
Det beste er at den er veldig
behagelig å sitte i!»

Hitachi ZX225USR-6 Brødrene Killi as

Fornøyd maskinfører og daglig leder hos Brødrene Killi AS

Maskinentreprenør Brødrene Killi AS i Harstad er i gang med en rekke ulike prosjekter i nærområdet. En fellesnevner for entreprenøren i Troms og Finnmark, er at det er minst en Hitachi maskin på nærmest hvert eneste prosjekt.

Daglig leder og medeier i firmaet, Tore Killi, er klar på hvorfor de går for veldig mye oransje: «Vi har hatt Hitachi egentlig helt fra starten. Vi har hatt utfordringer, men de har ikke resultert i at vi har byttet leverandør. Men vi har andre merker og vi har prøvd andre merker – men vi har likevel holdt oss til Hitachi på gravemaskinsiden. Vi er bra fornøyd med å ha Hitachi det er åpenbart!»

Samarbeidet med Nasta er han også veldig fornøyd med: «Nasta har, sammen med produktet, utviklet seg over tid. Til å begynne med var det en del ting vi ikke synes fungerte helt bra. Men vi fikk veldig godt gehør for tilbakemeldinger og det viser seg at det har de virkelig tatt tak i og gjort noe med. Så per i dag er vi veldig godt fornøyd!».

På et av anleggene vi besøker sammen med Tore og Terje Killi; Rødbergveien, går det tre Hitachi maskiner. Her startet entreprenøren arbeidet for et år siden og prosjektet skal etter planen ferdigstilles denne våren. Her legges VA-anlegg, vei, busstopp og en rekke andre kommunaltekniske ting. Det må blant annet legges ny vei og mur – som må oppbygges for å få nytt fortau på samme areal som den opprinnelige veien lå.

En av maskinene på prosjektet er en ZX225USLC-6. Det er maskinfører Stig Stornes som sitter bak spakene på denne. Stig har jobbet hos Brødrene Killi i 5 år og begynte i firmaet som maskinfører etter at han tidligere kjørte maskintransport for dem. «Jeg stortrives her i firmaet» smiler Stig, «det er en veldig fin gjeng!». Foruten lastebil har han tidligere blant annet kjørt rivningsmaskiner og har god erfaring med anleggsmaskiner.

– Så hva synes Stig om Hitachi maskinen han kjører i dag?

«Jeg er storfornøyd med maskinen. Den er lett å kjøre. Alt har fungert som det skal og jeg synes dessuten at den er både kjapp og stabil. Men det aller beste er at jeg sitter veldig godt i den – det er veldig behagelig å sitte her!» konkluderer Stornes.

Du kan lese mer om Hitachi ZX225USR-6 her:
Ønsker du å prøvekjøre eller få et godt tilbud på en beltegraver?
Følg oss i sosiale medier

se video

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search