Hitachi ZX140W-6 Skogen Entreprenør AS

«Dette er min tredje Hitachi hjulmaskin!
Den går rolig – og det er merkbar
nedgang i dieselforbruk».

Hitachi ZX140W-6 Skogen Entreprenør AS
Hitachi ZX140W-6 Skogen Entreprenør AS

Alle gode ting er tre hos Skogen Entreprenør!

Vi møter maskinfører Olav Kjærstad hos Skogen Entreprenør AS en vakker vårdag i Brumunddal.

Entreprenørfirmaet Skogen Entreprenør AS, har base i Vågå i Gudbrandsdalen, men Olav er nå med i arbeidet med det nye veinettet i Brumunddal i regi av Veidekke. Veidekke har vært en god samarbeidspartner med entreprenøren fra Vågå.

Daglig leder i selskapet, Ola Skogen er det viktig med gode relasjoner. Både til samarbeidspartnere, leverandører og ikke minst de ansatte.«Vi kommuniserer svært godt med blant annet Idar Møller som er driftssjef hos Veidekke på dette prosjektet. Jeg har en svært god gjeng rundt meg – og det er viktig!» påpeker Ola.

Det var tilbake i 1982 at Ola Skogen kjøpte sin første gravemaskin. Og gjennom snart 40 år har bedriften vokst sammen med maskinparken. Skogen har lang erfaring med Hitachi maskiner.

«Vi kjøper Hitachi på grunn av kvalitet, drivstofføkonomi og annenhåndsverdi» smiler sjefen hos Skogen Entreprenør.

Men tilbake til maskinføreren selv; Olav Kjærstad. Det er en Hitachi ZX140W-6 som Olav er sjef over. Han har jobbet i firmaet siden 2006 og han får også ros av sjefen sin: «Olav er en kjemperessurs hos oss. Han fortjener virkelig skryt han» tillegger Ola Skogen.

Det virker også som om maskinføreren selv trives godt med sin arbeidsgiver. «Jeg var faktisk den første i firmaet som fikk Hitachi. Og nå er det nesten bare Hitachi» smiler maskinføreren. «Det beste med Hitachi er jo at den har god hydraulikk! Dette er faktisk min tredje Hitachi hjulmaskin».

Maskinføreren har nemlig kjørt hjulmaskin fra serie 3, serie 5 og nåværende serie 6. Så er det noen som kan mye om utviklingen på Hitachi hjulgravere er det Olav. Den blide maskinføreren har en variert hverdag. Hjulmaskinen Hitachi ZX140W-6 brukes til en rekke ulike oppdrag og Olav trives med variasjon i jobben. Denne dagen er det siste finpuss på den nye veistrekningen som gjelder.

Men hva synes han er det beste med den nye serie 6 maskinen?
«Denne hjulgraveren bruker merkbart mindre diesel enn serie 5 serien har jeg inntrykk av! Jeg følger med – så det er merkbart at det er skjedd noe med hensyn til motoren. Dessuten er maskinen stille og rolig. Det er stilt og godt både rundt og innvendig» avslutter Kjærstad.

 Vil du vite mer om Hitachi hjulgraver ZX140W-6?
Ønsker du å prøvekjøre eller få et godt tilbud på en hjulmaskin?
Følg oss i sosiale medier

se video

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search