Hjem / Anleggsmaskiner / Gravemaskin / Hjulgraver / Hjulgraver ZX140W-6
Hitachi ZX140W-6 Skogen Entreprenør AS

Hjulgraver ZX140W-6 – Effektiv og sterk hjulgraver.

Gravedybde:  5 520 mm
Maskinvekt: 16 500 kg
Motoreffekt: 105 kW / 143 hk
Rekkevidde: 8 870 mm
Skuffestørrelse: 700 liter

Hjulgraver ZX140W‑6 inneholder unik, bransjeledende Hitachi-teknologi, men uten at det går på kompromiss med brukervennligheten. Resultatet er den ultimate universalmaskinen, som er utrolig allsidig, lett å manøvrere på en rekke forskjellige anleggssteder. Hitachis hjulgående gravemaskiner er bygget på suksessen til selskapets beltemodeller, og har samme kvalitet når det gjelder ingeniørarbeid, pålitelighet og slitestyrke. Hjulgraver ZX140W‑6 gir utmerket stabilitet, stor kjøre- og svingekraft samt imponerende løftekapasitet.

Hitachi har en dokumentert merittliste når det gjelder å produsere pålitelige maskiner. Som alle Zaxis-6-gravemaskiner på hjul, er hjulgraver ZX140W‑6 kjent for sine optimale nivåer for ytelse og tilgjengelighet. Den fungerer med utrolig effektivitet på en rekke ulike og varierte anleggsplasser – hele døgnet, hver eneste dag – og er lett å vedlikeholde slik at ståtiden på maskinparken minimeres.

Kombinerer du kjøp av en Hitachi hjulgraver ZX140W-6 med serviceavtal fra Nasta er du dessuten sikret en trygg hverdag.

Ved å tegne serviceavtale på dine nye Hitachi eller Bell anleggsmaskiner får du utvidet garanti. Den utvidede garantien gjelder i 3 år eller 6000 timer (avhenger av hva som inntreffer først).

Serviceavtale hos Nasta dekker følgende:

  • Arbeid
  • Årskontroller
  • Olje og filtre til enhver service
  • Servicedeler, reimer og pakninger for servicepunkter
  • Alle kontrollpunkter sjekkes i henhold til servicemanual
  • Diagnostisering
  • Alle reise- og arbeidskostnader dekkes ved eventuelle garantireparasjoner

Med Nasta Serviceavtaler er det ingen skjulte kostnader. Ta en prat med en av våre serviceavtaleansvarlige eller ring din lokale selger for å få vite mer.

Skogen Entreprenør AS fra Vågå i Gudbrandsdalen har valgt Hitachi ZX140W-6, les hvorfor her:
Alle gode ting er tre hos Skogen Entreprenør!
Det samme gjør Bjøringsøy Maskinstasjon AS på Smøla, de faktisk, sverger til Hitachi, les hvorfor her:
Sverger til Hitachi.

Kundeerfaring:

Entreprenørfirmaet Skogen Entreprenør AS, har base i Vågå i Gudbrandsdalen, men Olav er nå med i arbeidet med det nye veinettet i Brumunddal i regi av Veidekke. Veidekke har vært en god samarbeidspartner med entreprenøren fra Vågå.

«Jeg var faktisk den første i firmaet som fikk Hitachi. Og nå er det nesten bare Hitachi. Det beste med Hitachi er jo at den har god hydraulikk! Dette er faktisk min tredje Hitachi hjulmaskin»

Olav Kjærstad, maskinfør hos Skogen Entreprenør AS

Kundeerfaring:

Smøla – er den nordligste kommunen i Møre og Romsdal. Området er et øyrike som består av store og små øyer ytterst i havgapet. Bjøringsøy Maskinstasjon baserer hele sin virksomhet rundt prosjekter på Smøla.

«Vi kjører Hitachi anleggsmaskiner – fordi vi sverger til Hitachi. Grunnen er første og fremst på grunn av totalkostnaden med maskinene. Det er lite ståtid og det er rett og slett lite tull med dem!»

Daniel Bjøringsøy, daglig leder for Bjøringsøy Maskinstasjon AS

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search