Hitachi ZX145W-6 Rognmo Graveservice

«Den er perfekt!
Formsydd til alle behov!»

Hitachi ZX145W-6 Rognmo Graveservice
Hitachi ZX145W-6 Rognmo Graveservice
Hitachi ZX145W-6 Rognmo Graveservice

Formsydd hjulgraver til alle behov hos Rognmo Graveservice AS!

Lars Rognmo er daglig leder og eier av Rognmo Graveservice AS. Entreprenøren har tilholdssted i Målselv Kommune i midt-Troms. Firmaet kjøpte sin første Hitachi i 2014. Siden den gang har det blir mye oransje.

Vi tar turen til Olsborg – der entreprenøren er i gang med å legge ny tilførsel av vann- og avløp, samt omlegge eksisterende anlegg, til en ny idrettshall. På området er det 4 Hitachimaskiner i sving og aktiviteten er stor.

«Vi har serviceavtale på alle maskinene våre», smiler Rognmo. «Det er en stor trygghet når sertifisering og alt er inkludert i avtalene. Vi er veldig fornøyd med måten det fungerer på. Vi synes oppfølgingen fra ettermarkedet også har vært god».

Så hvorfor har det blitt så mange Hitachimaskiner i parken? Svaret fra Lars kommer kjapt: «Vi er veldig fornøyd med selger (Rune Traasdahl). Dessuten har maskinene hatt en ståtid lik null – så de har vært veldig driftsikre!»

På området er maskinfører Martin Berg i full sving med sin ZX145W-6 hjulmaskin. Maskinen fikk han i fjor sommer, men han har kjørt Hitachi i 10 år allerede. Tidligere kjørte han blant annet en ZX140 – så hjulmaskiner har han lang erfaring med. «Jeg bruker maskinen til veldig mange varierte oppgaver her i firmaet. Alt mulig – både store og små oppdrag. Jeg har både henger og GPS på maskinen, samt kost og klype – så vi bruker den til veldig mye!» påpeker han.

Men hva synes han om den nye Hitachi hjulmaskinen i serie 6? «-Den er perfekt! Den er formsydd til alle behov rett og slett», smiler maskinføreren som har spakstyring til hjulene og spaker som er avfjæret sammen med stolen på sin hjulmaskin. «Jeg sitter veldig avslappet. Den er veldig behagelig å arbeide med. Så jeg er veldig fornøyd!» avslutter Martin.

Du kan lese mer om Hitachi ZX145W-6 her:
Ønsker du å prøvekjøre eller få et godt tilbud på en hjulgraver?
Følg oss i sosiale medier

se video

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search