Bell B30 E-Osphaug Sandtak AS

«Jeg synes det er en veldig
bra dumper. Oversiktlig og
veldig god å kjøre!»

Bell B30 E-Osphaug Sandtak AS
Bell B30 E-Osphaug Sandtak AS

Bell hos Opshaug Sandtak AS!

Vi drar til Stranda. Det er sommer og norsk natur viser seg fra sin beste side.

Opshaug Sandtak AS er en av de største aktørene innen betong, anlegg og masseleveranser på Sunnmøre. Med over 60 års bransjeerfaring og rundt 50 flinke ansatte har bedriften et godt og solid rennomme på Nord-Vestlandet. Basen og hovedkontor ligger i Stranda kommune på Sunnmøre.

Ved dette besøket skal vi ta en nærmere titt på Bell dumperen i firmaet. Da må vi inn i skogen – langt inn i skogen – og høyt! Den rammestyrte dumperen Bell B30E har over 4500 timer på telleren. Den har gått i ulike jobber – men nå er den med på å bygge skogsvei på Stranda. Totalt 2,8 kilometer med vei skal bygges. På området er det blant annet også en Hitachi ZX250LC-6. Totalt har entreprenøren en imponerende maskinpark. Mange av anleggsmaskinene er levert av Nasta. Ifølge eier Jens Opshaug er det en grunn til dette:

«Som et gammelt firma med lange tradisjoner er det viktig for oss å samarbeide med stabile og trygge leverandører. Vi har bare gode erfaringer med Nasta».

Eldar Vangen har arbeidet for Opshaug Sandtak siden 2007 og han trives veldig godt. Det er en rammestyrt Bell B30E, 2014 modell. På nasta.no skriver man at det er «dumperen som tar deg frem overalt» – og det stemmer bra for arbeidsplassen Vangen kjører i denne dagen. Det er bratte skogsveier og svært ulendt terreng. Knappe svinger og store steiner.

Eldar har tidligere kjørt lastebil i firmaet – men nå får han virkelig prøvd seg på dumperkjøring. Til tross for at han ikke har kjørt dumperen lenge har hatt dannet seg et visst inntrykk av maskinen:

«Jeg synes det er en veldig bra dumper. Godt sete – veldig godt sete! Veldig god å kjøre. Den har også et oversiktlig instrumentpanel og generelt en bra dumper» avslutter sunnmøringen med et lurt smil!

 Vil du vite mer om Bell B30E?
Ønsker du å prøvekjøre eller få et godt tilbud på en dumper?
Følg oss i sosiale medier

se video

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search