Hitachi ZW75-6 Lillerovde Maskin AS

«Den er veldig allsidig i bruk!
Det er aldri noe fjas og tull!»

Hitachi ZW75-6 Lillerovde Maskin AS
Hitachi ZW75-6 Lillerovde Maskin AS

Det er aldri noe fjas og tull!

Vi tar turen over fjellene mot Ålesund en varm sommerdag. Maskinentreprenør Lillerovde Maskin AS har en svært så hyggelig, oransje maskinpark.

Det var Øystein Lillerovde som startet bedriften for 20 år siden. Nå er de 13 ansatte og har en variert maskinpark. Den første Hitachien i stallen var faktisk, den gang i 2011, også Norges første ZW65. Maskinen er en minilaster og minst i hjullasterrangen til Hitachi. Den ble byttet inn i en nyere og litt større ZW75-6 fem år etter.

Det er også en rekke andre Hitachimaskiner i parken nå, blant annet ZX55US-6 minigravere og en hjulgraver ZX140W-6. Entreprenøren dekker et forholdsvis stort geografisk område og varierte oppgaver som klargjøring for asfaltering, kantsteinslegging, natursteinsmuring, skifte av vannledning og vintervedlikehold.

Vi møter Lillerovde på Bingsa Industriområde – der ZW75-maskinen går i arbeid i øyeblikket. Ola Vik, maskinselger i Møre og Romsdal, er innom for en maskinprat hos den svært fornøyde kunden som nettopp har signert for en ny åttetonner også.

«Jeg var kjempefornøyd med ZW65 når jeg fikk den – og det har jeg generelt vært med alle Hitachimaskinene» smiler Øystein. «Vi kjøpte den i utgangspunktet til snørydding. Vi kjører også med plog så vi klarer å dekke et ganske stort areal i forhold til maskinstørrelsen. Dessuten bruker vi den også til asfaltkjøring og på gravejobber – så bruken har vært ganske så variert og allsidig!».

Entreprenøren har serviceavtale på alle maskinene. «Det fungerer jo veldig bra! Jeg må jo si at for eksempel hjulmaskinen, ZX140W-6, som jeg kjører selv, har vært helt utrolig! Jeg har snart 6000 timer på telleren og det eneste vi har gjort er å skifte en lyspære og en vindusvisker – det er alt!» ler den fornøyde maskineieren.

«Vi er rett og slett veldig fornøyd med Hitachi – etter ZW65 har det jo bare blitt Hitachi faktisk. De er driftssikre, har god annenhåndsverdi og servicen er jo fantastisk. Ola (maskinselger hos Nasta) gjør en kjempejobb rett og slett. Han følger tett opp og ordner opp dersom noe skjer, i likhet med Grøtta (lokal serviceleder hos Nasta). Vi får svar på det vi lurer på».

Det er aldri noe fjas og tull – og det er derfor jeg kjører Hitachi!» avslutter entreprenøren med et smil om munnen.

 Vil du vite mer om Hitachi ZW75-6?
Ønsker du å prøvekjøre eller få et godt tilbud på en hjullaster?
Følg oss i sosiale medier

se video

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search