hitachi zw180-6 Nocas As

«Den går som
en sveitsisk klokke!»

hitachi zw180-6 Nocas As

Hitachi ZW180-6 går som en sveitser klokke hos Nocas AS!

Hos Nocas AS er det dekk – mange dekk. Firmaet driver med dekkretur og behandler cirka en halv million dekk på felg hvert år. Selskapet har ti ansatte og ble etablert i 1996.

Vi møter en av dem; en smilende Stefan Karadjov. Han er driftsleder hos Nocas AS og har jobbet i firmaet siden 2005. Totalt er det ti ansatte, og flyttet inn i nye lokaler i Herbergåsen industriområde i Oppaker tilbake i begynnelsen av 2018.

Til tross for en enorm mengde av dekk er plassen svært så ryddig og oversiktlig. Til arbeidet med å flytte container, stål, aluminium og dekk er det en Hitachi ZW180-6 hjullaster som hjelper til. På vinteren går lasteren også i snøbrøyting på plassen.

Tidligere gikk en ZW140 på anlegget, men på grunn av tyngden på stålcontainerne måtte lasteren byttes ut med en større hjullaster.

«Det beste tilbudet vi fikk var fra Nasta – og vi er veldig fornøyde med den. Den går som en sveitsisk klokke denne!» – ler driftslederen.

Maskinselger hos Nasta, Tom Ola Bjerkestuen, bekrefter at det var et godt tilbud og synes det var svært hyggelig at bedriften gikk for Hitachi igjen: «Nocas valgte da nok en gang Nasta som leverandør på grunn av den høye gjenkjøpsverdien på våre hjullastere, totalkostnaden over 5 år på en Hitachi er svært lav» tillegger maskinselgeren.

Lasteren har gått på området siden april. «Den har alt som man trenger. Vi har kun skuffen – som er litt spesielt bygget og krok til containerløft. Lasteren, den er veldig bra – vi har jo ikke hatt Hitachi før, men dette har fungert veldig bra!»

Lasteren går med serviceavtale fra Nasta, som gjør driftsutgifter på maskinen mer forutsigbare.

«Ellers er maskinene helt upåklagelige – vi er veldig fornøyd rett og slett» avslutter Stefan med et stort smil.

 Vil du vite mer om Hitachi ZW180-6?
Ønsker du å prøvekjøre eller få et godt tilbud på en hjullaster?
Følg oss i sosiale medier

se video

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search