Hellenes Maskin AS
Weber CR7CCD vibroplate Hellenes Maskin AS
Weber SM57-2 asfaltskjærer Hellenes Maskin AS

Hellenes Maskin AS velger anleggsutstyr fra Nasta!

Alexander Hellenes er daglig leder og gründeren bak firmaet Hellenes Maskin AS som startet opp i februar 2019. Da fikk han med seg både pappa Kjell Arild og mamma Anne Britt. Nå består firmaet av totalt 10 ansatte. Det var viktig for dem å ha riktig anleggsutstyr, så anleggsutstyr fra Nasta ble bestilt helt fra start.

Larviksfirmaet har i løpet av den korte tiden klart å opparbeide seg en solid kundegruppe. Store deler av arbeidsmengden består av fibergraving til privat og offentlig sektor. Da det i vinterhalvåret er mindre graveoppdrag tar også familiebedriften på seg oppdrag som brøyting, bortkjøring av snø, måking og grusing.

«Vi velger å kjøpe både maskiner og anleggsutstyr fra Nasta og Anleggshuset. Dette fordi det er god kvalitet på produktene samt god oppfølging fra serviceapparatet».

forteller Alexander ivrig da vi møter han på et av mange fibergravings-prosjekter i Tønsberg.

Maskinparken til bedriften består i dag av 1 stk Hitachi ZX85US-5, 2 stk Hitachi ZX26U og 2 stk Hitachi ZW75-6. På utstyrssiden er de godt rustet for fibergravings-oppdrag. Her ser vi 2 stk Weber SM57-2 asfaltkuttere, en MSB hydraulisk hammer, 2 stk Weber CR7 vibroplater samt en Weber CR1 HD vibroplate.

 Vil du vite mer om Weber CR7?
 Vil du vite mer om Weber SM57-2?
Ønsker du å få et godt tilbud på utstyr?
Følg oss i sosiale medier

se video

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search