Lasse hos Fon Anlegg AS foretrekker Gripen anleggsklype til steinmur

Siden 2020 har Nasta hatt ansvaret for salg av Gripen utstyr på det norske markedet, men samarbeidet med den svenske utstyrsleverandøren startet lenge før dette. I mange år har Nasta levert kvalitetsutstyr til fornøyde kunder. En av bedriftene som jevnlig kjøper utstyr fra oss i Nasta er Fon Anlegg AS i Sandefjord.

Prikkfrie maskiner og pålitelig utstyr

Sola skinner over Sandefjord by. Maskinfører Lasse Bergseter og assisterende medarbeider Kasper Eika er på jobb en kald vinterdag. Med en Hitachi ZX225USLC-7 utstyrt med en anleggsklype fra Gripen setter de opp en nydelig steinmur. Lasse har jobbet i firmaet i snart 3 år. Tok fagbrev i 1990, så erfaringen er det lite å si på. Dette er den andre maskinen til Lasse i firmaet.

«Denne har også gått et prikkfritt – akkurat som den jeg nettopp leverte» smiler Lasse. Likevel er det utstyret vi er mest spent på når vi tar turen sammen med salgssjef for utstyr Terje Lastein. Terje har nemlig med seg to ny klyper til entreprenøren: Nok en Gripen 055C, tilsvarende den Lasse har på maskinen sin, samt en Gripen C55 sorteringsklype.

God trykkraft og responstid 

«Det er kun et merke som fungerer her» nikker Lasse. «Det er ikke noe å lure på en gang. Hvis du ikke har testet dem allerede – så er de virkelig verdt å prøve ja». Den flotte muren skal danne fundamentet for en ny garasje og hustomt. «For meg er det viktig med god responstid. Er du som meg og har et snev av ADHD, så er det fint at ting skjer når jeg ønsker det» ler han.

«Hovedgrunnen til at jeg velger denne type anleggsklype er at jeg har mindre gripeflate på steinen, men samme kraft. Her har vi ikke fabrikkerte blokker, men hogde blokker med ulike gripepunkt. Da får jeg bedre trykk på de plassene jeg ønsker. Så for meg som her er det en veldig god kombinasjon, av både responstid og kraft».

Lange tradisjoner med pålitelig utstyr

Etter besøket hos Lasse og Kasper går turen videre for levering av de nye klypene. De skal foreløpig inn på lageret. De nye lokalene til firmaet ligger sentralt til Nordre Fokserød og det er godt med utstyr hos entreprenøren. Det er maskinansvarlig Carl Christian Fon som selv mottar utstyret.

Firmaet Fon Anlegg er ikke ukjent for både maskiner og utstyr fra Nasta. Siden firmaet startet i 2015, har både maskiner og utstyr funnet veien til entreprenøren i Vestfold. «Det er svært hyggelig at bedrifter som Fon Anlegg gang på gang investerer i våre kvalitetsprodukter» bekrefter Lastein. «Vi vet denne gjengen er opptatt av at ting skal fungere og at det stilles høye krav til både maskiner og utstyr. Derfor er det en tillits erklæring at vi nok en gang kan levere utstyr som dette».

Her finner du vårt maskinutvalg
Ønsker du et godt tilbud?
Følg oss i sosiale medier
Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search