Hjem / Anleggsmaskiner / Spesialmaskiner / Skogsmaskiner / Skogsmaskin ZX135USL-7
Hitachi Skogsmaskin ZX135USL-7

Skogsmaskin ZX135USL-7 – Robust understell, meget god stabilitet og høy bakkeklarering

Maskinvekt: 15 900 – 16 900 kg
Motoreffekt: 74 kW / 100 hk

Hitachi ZX135USL-7-skogsmaskin er ideell for en rekke typer arbeid i skogen, for eksempel tømmerdrift, trefelling, lastearbeid og graving. Takket være det robuste understellet kan den tilby bedre slitestyrke, stabilitet og sikkerhet under krevende arbeidsforhold. Skogsmaskinen har en større minsteavstand til bakken enn standardmodellene på grunn av de forsterkede høye beltene, noe som gjør den velegnet for arbeid i kupert og ujevnt terreng. Den er også gjort lengre, for å øke stabiliteten.

En av de første kundene på Hitachi skogsmaskin ZX135USL-6 i Norge var Fageraas Skogsdrift. Etter handelen tok Hitachi turen til skogsentreprenøren for å høre hva de synes om maskinen. Se videoen nedenfor for å høre mer om hva far og sønn Fageraas synes om maskinen. Du kan også se artikkel om bedriften hos Anleggsmaskinen.

Hitachi skogsmaskin vil, i likhet med alle andre kvalitetsprodukter fra Hitachi, gi deg en pålitelig hverdag. Det er ingen tvil om at anleggsmaskiner fra Hitachi gir deg en trygg og sikker hverdag. Kombinerer du serviceavtale fra Nasta er du sikret forutsigbare driftskostnader i årene som kommer.

Kundeerfaring:

BB Maskindrift AS i Elverum ble stiftet i 2014. Det er Morten Bjølseth og Helge Berger som eier og driver selskapet sammen. Firmaet har utgangspunkt i Elverum kommune – og driver fremfor alt med skogsarbeid og fibergraving i Østerdalen.

«Maskinen er veldig fin til dette arbeidet. Skal man drive i skogen må en ha en slik en. Nytter ikke å kjøre med en lav maskin oppi her. Hvis ikke blir man sittende fast i stubber og diverse. Grovt understell er absolutt et must her»

Simen Opberget, maskinfører i BB Maskindrift AS

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search