Hjem / Anleggsmaskiner / Gravemaskin / Beltegraver / Beltegraver ZX130LCN-7
Hitachi ZX130-7

Beltegraver ZX130-7 – Med fokus på drivstofføkonomi

Gravedybde: 5 540 mm
Maskinvekt: 13 300 – 15 700 kg
Motoreffekt: 74 kW / 100,6 hk
Rekkevidde: 8 300 mm
Skuffestørrelse: 700 liter

Hitachi serie-7 av beltegravere over 25 tonn (ZX250-7 t.o.m. ZX890-7) er tidligere lansert i Europa med voldsom suksess. De minste av disse, 15 tonn tunge Hitachi ZX130-7 og korthekkversjonen ZX135US-7, tilfredsstiller selvsagt kravene til EURO Steg-V. Komfort og sikkerhet er faktorer som norske kunder verdsetter høyt. De japanskproduserte maskinene er i tillegg kostnadseffektive og driftssikre, også en sikker vinnerresept i Norge.

Hitachi beltegraver ZX130-7  – Økt fortjeneste

Drivstofføkonomi er et stikkord. Den nydesignede beltegraveren ZX130-7 reduserer drivstofforbruket med opp mot 9 % sammenlignet med forrige modell. Nøkkelen er Hitachi sitt bransjeledende HIOS V hydraulikksystem.

Driftskostnader reduseres ytterligere med den nye Steg-V motoren, som ikke lenger krever et SCR-systemet. Du kan glemme urea og filterutskiftninger. I tillegg gjør det helt nye Eco gauge-systemet at maskinføreren til enhver tid kan overvåke og påvirke drivstofforbruket.

Maskinutstyr kan raskt og effektivt byttes via det nye utstyrsstøttesystemet på monitoren. Det gir maskinføreren økt kontroll og fleksibilitet. Samme maskin kan arbeide på flere deler av prosjekter, og bidrar også på den måten til bedre lønnsomhet.

Føl forskjellen

Maskinførere får et tilnærmet perfekt arbeidsmiljø i de nye maskinene. Førerhuset er meget romslig og støynivået fra 15-tonnerne er blant de laveste i klassen. Det er i tillegg 16 % mindre vibrasjon (ZX130-7) enn forrige serie. Spaker og konsoller er synkronisert med setet, som gjør at maskinfører er mindre sliten etter en lang arbeidsdag.

Økt sikkerhet

Hitachi har prioritert utsikten over arbeidsplassen. Aerial Angle kamerasystem gir et enestående 270-graders fugleperspektiv, og maskinførere kan nå velge mellom seks ulike alternativer for sikt rundt maskinen. LED arbeidslys og vindusviskere som dekker et stort område er også faktorer som sørger for at maskinførere vil jobbe sikkert og trygt, også under krevende forhold.

Pålitelige maskiner

Den nye ZX130-7 gravemaskinen er konstruert for å vare, og testes grundig i Japan før transport til Norge. Slitesterke komponenter benyttes overalt på maskinene, inkludert et understell med ytterligere økt holdbarhet. Designendringer letter vedlikehold og rengjøring av maskinene.

Maskinovervåking

Hitachi og Nasta tilbyr en rekke tjenester som sikrer maskineiere full kontroll. Eksterne maskinovervåkingssystemer sender daglig driftsdata via GPRS og satellittsystem fra gravemaskinene til Global e-service systemet. Informasjonen kan oppsummeres i månedlige rapporter per e-post eller i Consite Pocket app. Sistnevnte vil også gi alarmer ved potensielle problemer med maskinene.

Kundeerfaring:

Bjarte Pettersen, daglig leder i Pettersen Entreprenør AS. 33 åringen har kjørt maskin selv i 12 år nå. Han startet selskapet i 2017, og med gradvis vekst er det nå tre engasjerte ansatte.

«Jeg er veldig fornøyd. Det er gode maskiner og de holder seg godt i pris. Og du får hjelp når du trenger det!»

Bjarte Pettersen, daglig leder i Pettersen Entreprenør AS

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search