Hjem / Anleggsmaskiner / Gravemaskin / Beltegraver / Beltegraver ZX210LC-6
hitachi_zx210-6_beltegraver

Beltegraver ZX210LC-6 – Allsidig og populær 20-tonner.

Gravedybde:  6 670 m.m
Maskinvekt: 23 700 kg
Motoreffekt: 128,4 kw / 172 hk
Rekkevidde: 9 920 m.m
Skuffestørrelse: 1 200 liter

Zaxis-6-serien mellomstore gravemaskiner er utstyrt med unik Hitachi-teknologi. Dette setter den innovative Beltegraveren ZX210LC‑6 i stand til å yte på høyt nivå uten at det går på bekostning av økte krav til driftseffektivitet. Gjennom flere tiår har Hitachi bygget opp et gode rykte basert på kvalitet i konstruksjon og produksjon av pålitelige og slitesterke anleggsmaskiner.

Beltegraver ZX210LC‑6 lever opp til ryktet og egner seg godt til en lang rekke oppgaver i bransjen, takket være sine svært allsidige funksjoner. Forgjengerne har solgt godt på det norske markedet. Beltegraveren er en allsidig og sterk maskin. Motoreffekten har økt fra tidligere serier. Med den velkjente hydraulikken fra Hitachi og et godt design med mange forbedringer – er maskinen en sikker vinner også i årene som kommer.

Pålitelighet, driftssikkerhet og komfort er nøkkelord for enhver Hitachi anleggsmaskin. Etterfulgt av et sterkt serviceapparat fra Nasta sin side er denne maskinen en sikker vinner for deg som maskineier.

Se video:

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Begynn å skrive og press Enter for å søke