Hjem / Anleggsmaskiner / Gravemaskin / Giganter / Beltegraver ZX690-7
Hitachi ZX690-7

Beltegraver ZX690-7 – Stormaskinen som gir deg full kontroll

Maskinvekt: 71 400 kg
Motoreffekt: 348 kW / 473 hk
Skuffestørrelse: 4 500 liter

Du er selve midtpunktet i designet av serie 7 gravemaskiner. Det kontinuerlige arbeidet med å forbedre tidligere maskingenerasjoner i Zaxis-7-serien har Hitachi sett nærmere på utfordringene du møter i steinbruddet. De har lagt ekstra vekt på å forbedre føreropplevelsen. Som alltid ser Hitachi etter nye løsninger, og de har fokusert på hvordan vi kan gi deg maksimal driftstid gjennom hele levetiden til maskinen.

Lønnsomheten til gruve- og steinbruddsdrift avhenger av driftssikkerheten og effektiviteten til produksjonsmaskinene. Med de nyeste store Zaxis-7-gravemaskinene kan du stole på at du får topp kvalitet, garantert maksimal driftstid på selv de mest fjerntliggende steder og reduserte eiekostnader – som alt sammen bidrar til bunnlinjen. Lønnsomheten vil øke takket være den imponerende drivstofføkonomien til disse Trinn V-kompatible maskinene. Gravemaskinene med det nye, flotte utseendet har opptil 22 % lavere drivstofforbruk enn de tidligere modellene. Hitachis bransjeledende hydraulikksystem, HIOS V, gir bedre effektivitet med hensyn til å svinge, senke bommen og åpne skuffen med stikken på store gravemaskiner. Førerne kan dessuten styre drivstoffeffektiviteten – og redusere kostnadene – ved bruk av den splitter nye ECO-måleren, som vises klart og tydelig på den multifunksjonelle fargeskjermen.

Hitachi ZX690-7 kommer i to ulike varianter: ZX690LCH-7 og ZX690LCR-7, sistnevnte er en steinbruddsversjon (R=Rock). Spesifikasjoner for de ulike modellene finner du i brosjyrelinken under.

Produktivitetsnivåene på anlegget blir bedre takket være den økte fronthastigheten ved lastearbeid og den økte motoreffekten i de nye, store Zaxis-7-gravemaskinene, noe som bidrar til å oppnå en høyere kapasitetsutnyttelse.

Stormaskiner fra Hitachi har i årevis vært svært driftssikre. Når du velger Hitachi ZX690-7 maskin i din maskinpark sover du godt om natten – fordi du er sikker på at maskinene vil fortsatt være i drift neste morgen. Kombinert med serviceavtale fra Nasta er du som maskineier sikret forutsigbare kostnader i hele serviceavtale perioden. Du kan lese mer om serviceavtale fra Nasta her

Kundeerfaring:

Møt lærlingen som fikk ny stormaskin hos Steintransport AS.

«Jeg er stålfornøyd! Og jeg setter virkelig pris på at jeg får lov å kjøre denne» smiler Jonas og nikker bort mot stormaskinen Hitachi ZX690LCR-7. «Det var jo dessuten veldig moro at vi fikk den første i landet.»

Lærling Jonas Isaksen

Kundeerfaring:

Børge Eriksen har kun jobbet som anleggsleder ved Veidekke AS sin avdeling på Fokserød siden 1. desember.

«Etter to uker i drift nå så ser vi at dette var et riktig valg. Jeg har jobbet sammen med mange som har hatt Hitachi – så jeg er ikke så redd for at den ikke skal gjøre jobben»

Børge Eriksen, anleggsleder ved Veidekke AS

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search