Hjem / Anleggsmaskiner / Hjullaster / Hjullaster ZW250-7
Hjullaster ZW250-7

Hjullaster ZW250-7 – Full kontroll over maskinens ytelse.

Maskinvekt: 21 000 kg
Motoreffekt: 188 kW / 256 hk
Parallelløft: Nei
Standard skuff: 3 750 liter

Du har kontrollen

Du er midtpunktet i det nye designet av hjullastere fra Hitachi Construction Machinery. I vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre tidligere maskingenerasjoner har vi nå lagt ekstra vekt på å gi deg som hjullasterfører en bedre opplevelse i førerhuset.

Vi har også tenkt nøye på utfordringene du møter hvis du har rollen som eier i bedriften. Dessuten har vi fokusert på hvordan vi best kan støtte deg gjennom hele levetiden til maskinen.

Ved å gjøre deg til midtpunktet i ZW-7-serien inviterer vi deg til å ta kontroll – over arbeidsplassen og over maskinparken. Og gjennom vårt samarbeid hjelper vi deg med å nå målene du har satt deg.

Opplev forskjellen

Den nydesignede ZW-7-førerhus gir deg et optimalt arbeidsmiljø.Da den er meget romslig og en leder innen bransjen, tilbyr den optimal komfort og kvalitet i tillegg til noen av de laveste støyog vibrasjonsnivåene på markedet.

Føl forskjellen med den synkroniserte bevegelsen av sete og konsoll, og med de setemonterte elektriske kontrollspakene, som sørger for at du er mindre sliten på slutten av en lang arbeidsdag. Maskinen er enkel å betjene takket være den ergonomiske utformingen av spakene det sklisikre rattet og det justerbare armlenet med integrert betjening.

Du navigerer raskt og enkelt gjennom menyen på den 8-tommers LCD-skjermen med skjermbetjeningen. Den høyoppløste skjermen er også lettere å lese, og den oppdaterte layouten gir et tydelig bilde av funksjonene du ønsker. Med bedre oppbevaringsplass til personlige eiendeler som jakke, smarttelefon og drikke kan du slappe av og gjøre deg klar til skiftet. Praktiske funksjoner i styresystem med joystick, for eksempel vindusvisker og horn, gjør arbeidsdagen mer komfortabel og mindre anstrengende.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search