Hjem / Anleggsmaskiner / Hjullaster / Hjullaster ZW310-7
Hitachi hjullaster ZW310-7

Hjullaster ZW310-7 – Populær og kraftig hjullaster

Maskinvekt: Ca 25 000 kg
Motoreffekt: 213 kW / 290 hk
Parallelløft: Nei
Skuffestørrelse: Ca 4500 liter

En sikker maskin er svært viktig både for sikkerheten til fører og omgivelsene, også med tanke på raskest mulig ferdigstillelse av et prosjekt, ZW310-7 er ideell med hensyn til dette. Maksimalt dreiemomentet er økt med nesten 13% ved 300rpm lavere turtall. Med superb sikt og intelligente sikkerhetssystem omtaler Hitachi sin nye ZW310-7 som den sikreste maskinen på markedet.

For å beskytte fører og maskin fra potensielle farer er det fra førerhuset overlegen sikt til alle kanter. Spesielt bakover er sikten imponerende, men også til begge sider av det smale maskindekslet. Med Aerial Angle kamera systemet har maskinføreren et eksepsjonelt 270 graders fugleperspektiv over arbeidsområdet. Når maskinen står i revers vil maskinens varslingssystemer umiddelbart utløse en alarm dersom en gjenstand skulle nærme seg maskinens bakside.

Etter å ha gjennomført et fullt skift i det store førerhuset vil maskinføreren føle seg mindre sliten og mer tilfreds etter en produktiv og mindre anstrengende dag. Hitachi ZW310-7 kan dessuten vise til en av markedets laveste støy og vibrasjonsmålinger. Den er dessuten svært enkel i bruk takket være funksjoner som forbedret sete med elektriske spaker som følger setet, ny monitor og et velplassert og oversiktlig sidepanel.

Høyere fortjeneste og optimal driftstid

Dette takket være lasterens sterke ytelse, lave kostnadsnivå og en eksepsjonell effektivitet. Høy produktivitet sikres ved raske syklustider, høye brytekrefter og god lastekapasitet, samt forbedringer i akselerasjonen. Alt takket være intelligente sensorer installert på flere av maskinens komponenter.

Power Boost (sterkemann) funksjonen øker automatisk turtallet i motbakke, som igjen reduserer syklustiden og på den måten øker produktiviteten. Raskere og mer effektive lastesykluser oppnås gjennom det såkalte «Approach Speed Control»-systemet. Det nye lastindikatorsystemet gjør at ZW-7-modellen laster mer nøyaktig, med besparelse av tid og penger som resultat. Føreren kan overvåke drivstofforbruket via ECO-måleren, og ytelsen kan økes med flere justerbare funksjoner.

Lasterens ultra pålitelige ytelse, med signifikant økt driftstid, er muliggjort med bruk av sterke komponenter, intelligente forebyggende systemer og enkle service funksjoner som f.eks. et forbedret kjølesystem. Ved enkelt og raskt skifte mellom skuffer med høy kvalitet produsert av Hitachi, skreddersydd for hvert enkelt bruk, maksimeres driftstiden ytterligere.

Total kontroll

Gjennom hele livssyklusen til de nye ZW-7 hjullastere, tilbyr Nasta og Hitachi et bredt spekter av tilgang til viktige data og verktøy slik at eier og operatør kan administrere maskin og maskinpark effektivt. Disse inkluderer allerede eksisterende maskinovervåkingssystemer som ConSite (en del av Global e-Service), og ConSite Pocket-appen, som hjelper til med å overvåke ytelse, spore plassering og planlegge vedlikeholdet.

“De nye ZW310-7 lasterne er utviklet for å prestere sterkt, med en lav kostnad, samt en eksepsjonell effektivitet til Europeiske kunder» sier Bill Drougkas, Produktsjef hos Hitachi Construction Machinery (Europe) NV. “Bygget med høyest kvalitet, vil de booste produktiviteten i travle brudd eller ved store gjenvinningsområder, med positiv inntjening.”

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search