Hjem / Anleggsmaskiner / Hjullaster / Hjullaster ZW250-6
hjullaster hitatchi zw250-6

Hjullaster ZW250-6 – Sterk og driftssikker laster.

Maskinvekt: 21 000 kg
Motoreffekt: 186 kW / 249 hk
Parallelløft: Nei
Skuffestørrelse: 3 800 liter

Hitachi hjullastere har imponert med sin slitestyrke og kapasitet. Lavt drivstofforbruk – som ikke går ut over ytelsen – gjør hjullasteren til en sikker vinner. Hitachi sine hjullastere er kjent for sin pålitelighet og driftsikkerhet.

Minimal ståtid

Hitachi hjullaster ZW250‐6 har ett batterirom i stedet for to, noe som gir enklere tilgang for vedlikehold av og utskifting av batterier. Dette bidrar til minimal stopp‐tid og høy tilgjengelighet. Med serviceavtale fra Nasta kan du også sikre at arbeidsdagene blir mest mulig forutsigbar. Uforutsette driftsstans kan få store konsekvenser. Tid er penger og med en serviceavtale er du sikret god drift gjennom hele avtaleperioden.

Rask tilgang og enkelt vedlikehold

Motordekslene åpnes helt og gir enkel tilgang. Dette sikrer at rutinemessig vedlikehold utføres raskt og enkelt, noe som sørger for pålitelig drift. Med sikte på enklere vedlikehold er nå en hovedstrømbryter standardutstyr. Dette bidrar til å unngå strømrelaterte ulykker og sparer dessuten batteristrøm under langtidslagring.

Reduserte kostnader og miljøvennlig

Den nye steg IV‐kompatible motoren krever ikke noe dieselpartikkelfilter, noe som reduserer drivstofforbruket og vedlikeholdskostnadene ytterligere. Serie 6 hjullasterne har et design som gjør det svært lett og oversiktlig for maskinføreren. Førermiljøet er i tillegg tilrettelagt for å gi en god opplevelse i en travel hverdag. Avansert teknologi forsikrer at maskinen yter maksimal og samtidig tilfredsstiller de siste miljø- og utslippskravene.

Et av Sveriges største anleggsmagasiner; Entreprenad har testet denne Hitachi hjullaster ZW250-6. Maskinen scoret høyt på førerkomfort og hurtighet. Les hele testen i deres januar utgave 2020. 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search