Hjem / Anleggsmaskiner / Gravemaskin / Minigraver / Minigraver ZX10U-6
zx10u-6

Minigraver ZX10U-6 – Laget for trange og små plasser.

Maskinvekt: 1 110 kg
Motoreffekt: 9,9 kW / 13,5 hk
Skuffestørrelse: 45 liter

Minigraveren ZX10U-6 fra Hitachi er vår minste minigraver og er laget for bruk på trange og små plasser. Kompaktmaskinen ZX10U-6 produseres ved deres moderne produksjonsanlegg i Japan og er designet med sikte på høy produktivitet på steder med begrenset plass. Den er ideelt egnet for prosjekter som grunnarbeid for boliger, innendørs renovering, grøftegraving og landskapsarbeid.

Hitachi ZX10U-6 er utviklet i tett samarbeid med brukerne og lagd for bruk på plasser der eneste alternativet er spade eller håndkraft. Den minste maskinen i Hitachi sin serie av minigravemaskiner, ZX10U-6, har et bredt bruksområde, er enkel å betjene og vedlikeholde og leverer kraft når det trengs.

Med ZX10U-6 får du:

  • Mer gravekrefter
  • Større motoreffekt
  • En raskere maskin under belting og arbeid
  • Lavere drift- og vedlikeholdskostnader
  • Oppfølging fra en av landets ledende leverandøre

 

Kompakt og kraftig

Den kompakte ZX10U-6 er ideell for arbeid på steder med begrenset plass takket være den korte bakre svingradiusen på 825 mm og en minimumsbredde på 780 mm. Dette kan justeres til 1000 mm med det justerbare understellet og bladet. Den er utstyrt med en kraftig, tresylindret motor som takler krevende gravearbeid.

Effektiv manøvrering

ZX10U-6 har høy og lav kjørehastighet, og dermed kan den enkelt forflytte seg rundt på arbeidsplassen. Den ytre, nedre rullen av flenstype gir bedre stabilitet og gjør dermed kjøringen mer komfortabel for føreren.

Enkel transport

Med sitt inntrekkbare understell og sin TOPS-kompatible veltebøyle kan ZX10U-6 tilpasses slik at den blir enklere å transportere.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search