Rammestyrt dumper Bell B20E – Liten men allsidig dumper

Rammestyrt dumper Bell B20E – Liten men allsidig dumper

Lastekapasitet: 11 m3 / 19 500 kg
Maskinvekt: ca. 18 500 kg
Motoreffekt: 170 kW / 228 hk
Bredde: 2984mm
Hvite skilt: Mulig

Bell B20E er den minste rammestyrte dumperen i dumperserien fra Bell Equipment. Denne dumperen har en lav lastehøyde og god lastekapasitet på 11 m³. Dette gjør dumperen drivstoff-økonomisk med raskere syklustid, slik at du kan flytte mer masse for en lavere kost-per-tonn.

Bell B20E dumper:

  • Liten hendig ledd-dumper med god fremkommelighet.
  • Kan fås på hvite skilt for forflytting på vei uten lass.
  • Komfortabel og rommelig hytte.
  • Lav drivstoff-forbruk.

Vi kan også levere den på 20.5R25 dekk, bildene er av LGP(Low Ground Pressure) med 800/45R30.5 dekk

Kundeerfaring:

Robert er avdelingsleder for anleggsteknikk-faget og har vært ansatt ved skolen siden 2003. Da begynte han som kontaktlærer, ble senere verkstedsleder og nå er han altså avdelingsleder ved skolens anleggsteknikk-linje.

«Jeg er jo stolt av anleggsavdelingen og landslinjene. Det er jo det som er blitt hjertebarnet mitt. Vi har jo meget fine lokaler og fasiliteter. Dessuten har vi svært kompetente folk her. De siste årene har det vært dobbelt så mange søkere i forhold til det vi har plass til, så de som går ut herfra er tydelig svært gode ambassadører og markedsfører oss godt videre. Det synes jeg er veldig, veldig bra her på anleggsavdelingen.»

Robert Vollan, Øksnevad videregående skole

Kundeerfaring:

Fordelt over seks forskjellige skoler, gikk i 2022 ut med et offentlig nasjonalt anbud for å supplere deres leddstyrte dumpere. Nasta vant anbudet og har i løpet av 2022 og 2023 levert ut seks Bell leddstyrte dumpere, av Bell B20E.

«Bell B20E mener jeg er en svært egnet ledd dumper i opplæringsøyemed, da det er den minste 6×6-ledd-dumperen, men er fortsatt lik å kjøre som sine større «søsken». Da lærer man å kjøre stor ledd-dumper også, men trenger ikke stort utstyr for å laste den – og den tar mindre plass. Vi setter stor pris på at skolene har Bell ledd-dumpere i undervisningen! Det gjør meg stolt at de valgte oss igjen,»

Ole Kristian Skauan, Produktsjef Bell dumpere

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search