Bell B25E Herbjørn Nilssen

Rammestyrt dumper Bell B25E – med høy lastekapasitet og lav lastehøyde

Lastekapasitet: 15 m3 / 25 500 kg
Maskinvekt: ca. 21 500 kg
Motoreffekt: 210 kW / 281 hk
Bredde: 2985mm
Hvite skilt: mulig

Rammestyrt dumper Bell B25E fra Bell Equipment har god lastekapasitet og lastehøyden er lav. Dette gjør den drivstoff-økonomisk med raskere syklustid, slik at du kan flytte mer masse for en lavere kost-per-tonn enn dine konkurrenter!

Hvite skilter

B25 kan få hvite skilter og kjøre langs vei. Dumperen er god å kjøre på grunn av Comfort Ride funksjonen – som gjør at spesielt forvognen stabiliseres godt. Maskinførere oppfatter dumperen som oversiktlig og god å kjøre. Maskineiere ser klare fordeler ved lavt drivstofforbruk.

Ved å bygge videre på D-serien har Bell Equipments nye tilnærming til design gitt optimalisert ytelse til vektforhold og en utrolig drivstoffeffektivitet. Dumperne har en svært god førerkomfort og tilbakemeldingene fra kundene har vært meget gode

Førerkomfort

Det siste innen bilteknologi og avansert verktøy tar føreropplevelsen til nye høyder. Sett deg inn i førerhuset til en Bell dumper, og du føler deg umiddelbart hjemme. Det stille og romslige førerhuset og det klimakontrollerte miljøet er spekket med komfort. I tillegg har det en rekke praktiske funksjoner som minimerer operatørtretthet og forbedrer brukeropplevelsen. Moderne linjer i trend med kjøretøyer på vei gir fantastisk sikt. Ved å lytte til brukerne oppfyller Bell kravene til en arbeidsplass som hele tiden forandrer seg. Vi har produsert en dumper som er ledende innen applikasjonssikkerhet med en rekke banebrytende nyskapninger.

E-serien har alt en operatør trenger for å yte sitt beste: en avansert 10” fullfargemonitor og multifunksjonsbryter, et sentralt plassert forseglet tastatur, luftdempet sete, tilt-/teleskopratt og CD-spiller med kraftige høyttalere.

Kombinerer du eierskap på en rammestyrt dumper Bell B25E med serviceavtale hos Nasta er du dessuten sikret en trygg og forutsigbar hverdag.

Maskinentreprenør Herbjørn Nilssen AS i Tromsø har valgt Bell B25E, les hvorfor her:
Storfornøyd med «apekatt-maskinen» Bell B25E!

Kundeerfaring:

Maskinførere oppfatter dumperen som oversiktlig og god å kjøre. Det siste kan dumpersjåfør i firmaet Tord Christensen bekrefte.

«Den er en ordentlig «apekatt-maskin» – man kan rett og slett ikke gjøre feil. Sikkerhetssystem gjør at hvis det blir en farlig situasjon – så kutter maskinen og du får ikke lov å utføre. Så jeg føler meg trygg!»

Tord Christensen, Maskinentreprenør Herbjørn Nilssen AS

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search